star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Velence

  • 40 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 635 m²

    telek

Vételár:

34,99 millió Ft

Eladó nyaraló Velence

  • 40 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 635 m² telek

  • Eladó nyaraló Velence

  • 40m²


Ár:

34 990 000 Ft

Szobák száma
3

Az ingatlanról:

Eladó Velencén, a Számozott utcákban 40 nm-es, tégla hétvégi ház, 17 nm-es szerelőaknás garázzsal, 12 nm-es pincével, 595 nm gondozott, összközműves telken.

A békés atmoszférájú ház egy kis lakás kertes alternatívája, mely sokszorosára bővíthető.

A bejáraton belépve az étkező/nappaliba (14 nm) jutunk, innen nyílik a hálószoba (10 nm), egy-egy boltíven át pedig a mini konyhába (2 nm) és egy szobába (11,5 nm) léphetünk. A fürdőszoba+wc (3 nm) a kisebb szobából nyílik. Minden helység ablakos, belmagasság: 220 cm.

A ház kisméretű téglából épült a 80-as években, fa födémes, zsindely fedésű. A burkolatok: járólap, laminált parketta, Pvc. A hálószoba műanyag ablakos, a többi nyílászáró fából készült. A fűtést 3 gázkonvektor, a meleg vizet gázbojler szolgáltatja, a konyhában gáztűzhely található.

A házban van egy visszabontott, jelenleg használaton kívüli kémény. A ház mellett kapott helyet a garázs szerelőaknával. A száraz pincét tárolásra használják. Az ingatlan mellett található egy betonozott térség, melyből terasz alakítható ki. A kertet termő gyümölcsfák és dísznövények teszik vonzóvá. Az ingatlan jól karbantartott, modernizálás után értékálló otthon válik belőle.

A kertvárosias lakóterületen, Lke-6 övezetben fekvő telek 20 százaléka beépíthető, építménymagasság: 4,5 m.

A környékről:

Csendes kertvárosias övezet Velence Számozott utcák területén.


Helyiségek

Pince
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva
étkező
nincs megadva

Elhelyezkedés

Velence, VI. utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6555569


Szilágyi-Nagy Ildikó

Szilágyi-Nagy Ildikó

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Balla Ingatlan - X. kerület

Balla Ingatlan - X. kerület

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6555569

Szilágyi-Nagy Ildikó

Szilágyi-Nagy Ildikó

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Balla Ingatlan - X. kerület

Balla Ingatlan - X. kerület

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó velencei (VI. utca) nyaraló 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 26 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 40 m², míg a hozzá tartozó teleké 635 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fűtés típusa gáz (egyedi). A nyaraló ára 34,99 millió Ft, négyzetméter ára 874 750 Ft, ami a velencei átlaghoz képest 12%-kal magasabb. Az ingatlant Szilágyi-Nagy Ildikó referens a Balla Ingatlan - X. kerület irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6555569. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Velence ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.