star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Miskolc

  • 38 m²

    alapterület

Vételár:

6,9 millió Ft

Eladó üzleti Miskolc

  • 38 m² alapterület

  • Eladó üzleti Miskolc

  • 38m²


Ár:

6 900 000 Ft

Az ingatlanról:

Miskolcon az Újgyőri főtéren, forgalmas frekventált helyen, egy 38 m2 alapterületű felújított üzlethelyiség eladó! Az épület akár boltként, hideg- meleg ételek kiszolgálására, vendéglátásra, vagy egyéb használatra is alkalmas! A beltérben vizesblokk és konyhapult található! Az üzlet mellett terasz kialakítására is van lehetőség! Fűtése gázkonvektorokkal megoldott! Az üzlethelyiség teljesen összközműves, riasztóval felszerelt! A helyiség két bejárattal és egy hátsó kijárattal rendelkezik! Mivel két bejárata van, így szét is lehet választani, és 2 külön boltként, üzletként, vendéglátóhelyként is működhet!
Közelben megtalálhatóak boltok, busz és villamosmegálló, Bükk Áruház!
Parkolás ingyenes!
Az ingatlan tehermentes!

AZ ÁR ALKUKÉPES!

Ingatlan vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk!
További szolgáltatásaink :
- értékbecslés,
- energetikai tanúsítvány elkészítése,
- jogi háttértámogatás!


Elhelyezkedés

Miskolc


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6622921


+36 70

Ingatlannet kód: NET6622921


Az üzlethelyiségről 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 38 m². További jellemzői: a fűtés típusa gáz (egyedi). Az üzlethelyiség ára 6,9 millió Ft, négyzetméter ára 181 579 Ft, ami a miskolci átlaghoz képest 31%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Ádám Tímea referens a GAMMA Ingatlan Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6622921. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Miskolc ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.