star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Nagykanizsa, Belváros

  • 11 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Vételár:

7 millió Ft

Eladó üzleti Nagykanizsa, Belváros

  • 11 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Eladó üzleti Nagykanizsa, Belváros

  • 11m²


Ár:

7 000 000 Ft

Építés éve
1990
Ingatlan állapota
átlagos

Az ingatlanról:

Nagykanizsa belvárosában, közvetlen a központi buszpályaudvarral szembe, vált eladóvá ez a 11m2-es, külön bejárattal rendelkező üzlethelység. Az ingatlanba egy nagy üzlethelység közös főbejárati ajtaján juthatunk be, ahol is minden üzlet külön bejárattal rendelkezik, és külön villany és vízóra tartozik hozzá. (Saját hrsz szám).
ALAPRAJZON: ÜZLET 3-as számú.
A kis üzlethez saját mellékhelység tartozik.
Jelenleg a fűtés egyedi gáz cirkó radiátor. Ez össze van kötve a másik eladó helységgel, viszont bármikor ez megszüntethető. (abban az esetben lehetséges a klíma fűtés-hűtés vagy elektromos panel)
Ha Ön szeretne egy jó kis üzlethelységet, saját vagy akár befektetési céllal, akkor ez az ingatlan kiváló választás lehet.
Kulcs az irodában.
Iroda: Nagykanizsa Platán sor 7 alacsony fenntartás, jó közlekedés, külső hőszigetelés
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Nagykanizsa, Belváros, Nagykanizsa Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6625659


+36 30

Ingatlannet kód: NET6625659


Az általad megtekintett eladó Nagykanizsa, belvárosi (Nagykanizsa Belváros) üzlethelyiség 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). Az üzlethelyiségről 5 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 11 m². További jellemzői: az építés éve 1990, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. Az üzlethelyiség ára 7 millió Ft, négyzetméter ára 636 364 Ft, ami a nagykanizsai átlaghoz képest 53%-kal magasabb. Az ingatlant Hohl József referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6625659. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagykanizsa, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.