star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Nagykanizsa

  • 28 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

3,9 millió Ft

Eladó üzleti Nagykanizsa

  • 28 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó üzleti Nagykanizsa

  • 28m²


Ár:

3 900 000 Ft

Ingatlan állapota
jó állapotú

Az ingatlanról:

KIVÁLÓ LEHETŐSÉG AZONNALI ÜZLETNYITÁSRA NAGYKANIZSÁN!

Csatlakozzon a sikeres vállalkozókhoz, és nyissa meg álmai üzletét a Vásárcsarnok emeletén, ahol egy sarok üzlethelyiség vár Önre! Ez a teljeskörűen felújított, 28 négyzetméteres, stílusos és modern üzlethelyiség ideális választás mindazoknak, akik szeretnék üzletüket forgalmas, autóval és gyalog is könnyen elérhető helyen tudni, ahol biztonságos a működés, és ingyenes a parkolás.

A fűtés központi, valamint egy klímával is szabályozható a megfelelő hőmérséklet.

Ne várjon, hogy megvalósítsa álmait! Az üzlethelyiség azonnal birtokba vehető. További információkkal várjuk hívását!

Referencia szám: HK-4563406-IN


Elhelyezkedés

Nagykanizsa


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6616969


+36 30

Ingatlannet kód: NET6616969


Az általad megtekintett eladó nagykanizsai üzlethelyiség 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). Az üzlethelyiségről 7 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 28 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: parkoló. Az üzlethelyiség ára 3,9 millió Ft, négyzetméter ára 139 286 Ft, ami a nagykanizsai átlaghoz képest 52%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Néber Judit referens a Néber Ingatlan Group Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6616969. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagykanizsa ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.