star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Tata

  • 210 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 290 m²

    telek

Vételár:

150 millió Ft

Eladó üzleti Tata

  • 210 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 290 m² telek

  • Eladó üzleti Tata

  • 210m²


Ár:

150 000 000 Ft

Az ingatlanról:

JÓL MENŐ VENDÉGLÁTÓ HELY, VAGY CSAK FEJLESZTÉSI CÉLÚ BELVÁROSI INGATLAN? Aminek szeretné!

Szóval TATA legendás Romkocsmája ELADÓ.....ami amúgy dübörög ezerrel :)

Mint vendéglátóhely közel 10 éve üzemel. Tata egyik legfelkapottabb, egyedi stílusú vendéglátóhelye. Bejáratott vendégkörén kívül folyamatosan látogatják a betérő vendégek, turisták, Tatán dolgozó, sportoló külföldiek. Forgalma évről évre növekszik.
Rendezvényekkel színesíti Tata programjait (zenés-táncos, sport közvetítések, koncertek, kulturális programok, kiállítások, borkóstolók, vetélkedők, előadások, privát események).

Vendégkört tekintve 20+ korosztály látogatja a helyet, stílusából adódóan kortalan, a 30-60 év közötti fizetőképes, igényes vendégek és az itt dolgozó és nyaraló külföldiek is kifejezetten kedvelik.

Az épület megosztása miatt (két épületszárny két kiszolgáló pulttal, mellékhelyiségekkel), privát rendezvények tartására is alkalmas, a normál üzletmenet zavartalan működése mellett.

Elhelyezkedése miatt kiváló alapozóhely, így amennyiben a nagyobb szórakozóhelyek rendezvényt tartanak, az a hely számára forgalomnövelő hatású.

Elhelyezkedés:

Tata, Ady E. utca, ami az 1-es sz főút része. Az Öreg-tótól kb 300 m-re.
Buszmegállók, parkolók, bankok, üzletek, éttermek, cukrászdák, szállodák, Olimpiai edzőtábor 500m-es körzetben, rengeteg vendég érkezik a felsorolt helyekről.

Ami a tervrajzokon is szerepel, de pár változás történt azóta:

Az ingatlan 290 m2, ebből az épület 210m2.
A fő falak tégla és terméskő, 50-60 cm, a válaszfalak téglából épültek.
A homlokzat helyileg védett, ezt 2018-ban az előírásoknak megfelelően eredeti állapotúra lett felújítva, Weber Terranova párologtató, hőszigetelő rendszerrel.
Az épület nem vizesedik, nem penészes.
Az épület NEM műemlék, a homlokzaton kívül bármit le lehet bontani, átalakítani stb.

Jelenlegi tulajdonosa 2012-ben vásárolta az ingatlant, villany, gáz, víz, csatorna és biztonságtechnikai rendszer kiépítésre került.

Közművek:
Gáz bevezetve, gázórával. Az épület bal szárnyában teljes egészében kiépítésre került a gázfűtés, kondenzációs kazánnal. A jobb épületszárnyban (hő és hangszigetelt rendezvényterem) villanyfűtés valamint hangulatos kandallókályha.

Víz: egy db vízórával van felszerelve. A pince alatt található még egy pince, amiben egy 7m mély karsztvízű kút található, bő víz hozammal. Úgy lett kialakítva a víz szerelvény hálózat, hogy a mellékhelyiségek egy hidrofor rendszerrel ebből a kútból is elláthatók. Jelenleg ivóvízzel van ellátva a rendszer.

Áram: 3 x 25A teljesítényre került bővítésre.

Engedélyek: italszolgáltatás, hidegkonyha. Átalakításokkal melegkonyhára is alkalmas lehet.

Az épület előtt 6db térkövezett parkoló található.

Amennyiben a befektető továbbra is vendéglátó tevékenységet kíván a helyen folytatni, igény esetén a teljes berendezést és know-how -val együtt is leadó.

Egyéb berendezések:
Az egész épület kamera és riasztó rendszerrel ellátva. 8 db kamera, ebből 2 a parkolót és homlokzatot figyeli.
Érintő kijelzős éttermi rendszer, raktárkezelővel, törzskártya rendszerrel, vezeték nélküli rendelés felvevő rendszerrel, ami kiválóan alkalmas a munkavállalók elszámoltatására, távoli felügyeletére is.
Online, átírható pénztárgépek.
Romkocsma berendezés, székek, asztalok, díszek, képek, gyűjtemények stb.
HD projektor, tv, szódagépek, borcsapoló, hűtők, kvgép, mosogató gép, tűzvédelmi kellékek, csocsó asztal stb.

150.000.000,- + áfa

Kérem a Tatai lakosokat, hogy komoly érdeklődés esetén engem hívjanak....és ott tali iszunk egy sört, én is ide járok :)


Elhelyezkedés

Tata


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6349900


+36 70

Ingatlannet kód: NET6349900


Az általad megtekintett eladó tatai üzlethelyiség 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). Az üzlethelyiségről 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 210 m², míg a hozzá tartozó teleké 290 m². További jellemzői: a fűtés típusa cirkófűtés. Az üzlethelyiség ára 150 millió Ft, négyzetméter ára 714 286 Ft, ami a tatai átlaghoz képest 21%-kal magasabb. Az ingatlant Szabó Gábor referens a Dot-Ing 2001 Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6349900. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tata ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.