star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Tata

  • 26 m²

    alapterület
  • 1

    szoba
  • 147 m²

    telek

Vételár:

10,99 millió Ft

Eladó üzleti Tata

  • 26 m² alapterület
  • 1 szoba
  • 147 m² telek

  • Eladó üzleti Tata

  • 26m²


Ár:

10 990 000 Ft

Az ingatlanról:

Legyen saját kis üzlete az Által-ér völgyi kerékpárút mellett Dunaalmáson!
Ha Ön is egy gyorsan megtérülő kevés anyagi ráfordítást igénylő befektetésben gondolkodik, akkor ez a lehetőség Önre vár!
Dunaalmás fő utcáján, lényegében kikerülhetetlen helyen kínálunk eladásra egy utcafronti üzlethelyiséget.
Bár az ingatlan csupán 26 nm-es, mégis adottságai miatt rengeteg tevékenység megvalósításra alkalmas lehet. Az egyébként felújítást igénylő üzlethelység igény szerint felújítható, átalakítható, így akár kisebb büfé, fagyizó , kisbolt, dohánybolt kialakítására is kiváló lehet. A méretéből és a kedvező árából adódóan pedig a felújításra sem kell túl nagyra nyitni a pénztárcánkat. Az üzlet jelenleg egy utcaportálos kirakattal rendelkező helységből, egy vizesblokkos részből (wc) és még egy kis raktárhelyiségből áll, valamint ELŐ és HÁTSÓ KERTHELYISÉGGEL rendelkezik. Az ingatlan fűtése gázkonvektorral megoldott.
Ha ez a kitűnő befektetési lehetőség felkeltette az Ön figyelmét is, akkor keressen minket!!!
Irodánk pénzügyi, és ügyvédi háttérrel segíteni fog Önnek!!!
Szabó Szilvia
06 70 367 76 36


Elhelyezkedés

Tata


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6505742


+36 70

Ingatlannet kód: NET6505742


Az általad megtekintett eladó tatai üzlethelyiség 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). Az üzlethelyiségről 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 26 m², míg a hozzá tartozó teleké 147 m². További jellemzői: a fűtés típusa gáz (egyedi). Az üzlethelyiség ára 10,99 millió Ft, négyzetméter ára 422 692 Ft, ami a tatai átlaghoz képest 24%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szabó Szilvia referens a Dot-Ing 2001 Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6505742. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tata ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.