star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Budapest, XIII. kerület

  • 130 m²

    alapterület

Vételár:

72 millió Ft

Eladó üzleti Budapest, XIII. kerület

  • 130 m² alapterület

  • Eladó üzleti Budapest, XIII. kerület

  • 130m²


Ár:

72 000 000 Ft

Az ingatlanról:

Angyalföldön a Szent László és a Fáy utca sarkán üzlethelyiség eladó.
Az eladótér közel 110 nm-es, három beltéri egységgel légkondicionált helyiség. Egy kisebb iroda csatlakozik hozzá, teakonyha, plusz mosdóhelyiségek. Az üzlet saját jogon egy külső parkolóhellyel is rendelkezik, valamint kötelezően megvásárolandó egy teremgarázs férőhely 5 mFt-ért. Az üzlet riasztóberendezéssel felszerelt.
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: nincs.


Elhelyezkedés

Budapest, XIII. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6604512


OC II/A- Solymár- Budaörs

OC II/A- Solymár- Budaörs

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6604512

OC II/A- Solymár- Budaörs

OC II/A- Solymár- Budaörs

Az iroda további hirdetései

Az üzlethelyiségről 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 130 m². További jellemzői: a fűtés típusa házközponti egyedi mérővel. Az üzlethelyiség ára 72 millió Ft, négyzetméter ára 553 846 Ft, ami a Budapest, XIII. kerületi átlaghoz képest 13%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Varga Zoltán referens az OC II/A- Solymár- Budaörs irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6604512. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XIII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.