star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó iroda Szolnok, Alcsisziget

  • 475 m²

    alapterület

Bérleti díj:

760 ezer Ft

Kiadó iroda Szolnok, Alcsisziget

  • 475 m² alapterület

  • Kiadó iroda Szolnok, Alcsisziget

  • 475m²


Ár:

760 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Ingatlan állapota
újszerű
Parkolás
parkoló

Az ingatlanról:

Szolnokon, csendes, nyugodt munkavégzésre alkalmas helyen, a Keszeg utcában kiadó egy hőszigetelt, teljeskörűen felújított, a mai kor igényeinek megfelelő modern külső és belső kialakítású, abszolút igényes, vadonatúj, energiatakarékos 1. emeleti 475 m2-es irodaegység, mely 12 db, egyenként 26 – 31 m2 közötti iroda, egy 46 m2-es recepció, teakonyha, előtér, közlekedő, valamint külön női-férfi mosdó-wc helyiségekből áll.
A tavaly történt teljeskörű felújítás során az épület 25 cm-es lapostető-szigetelést kapott a legmodernebb technológiával készült gumifedéssel, homlokzatára 15 cm-es dryvit szigetelés került, modern külső LED lámpás megvilágítással, fedett külső lépcsőfeljáróval, elektromos kapuval, kamerás beléptetőrendszerrel melyhez az irodákban és a recepción érintőképernyős beltéri egységek tartoznak. Irodánként 12 végpontos passzív informatikai struktúrált hálózat került kialakításra rackszekrénnyel. Új a víz- és csatornahálózat, villany- és fűtésrendszer, továbbá a tetőn 144 db napelem került elhelyezésre.
Az irodák és a közlekedő ipari filc padlószőnyeg, a vizesblokkok kerámia, a recepció és az előtér vinyl padlóborítást kaptak. Minden helyiség szalagfüggönnyel, inverteres klímával, modern LED világítással, ill. külön villamossági almérővel, valamint irodánként külön aktiválható riasztórendszerrel felszerelt. A közlekedő korszerű kamerarendszerrel megfigyelhető.
Az épülethez tartozik 1.000 m2 térkővel fedett udvarrész, melyen 14 db személygépkocsi és 2 motorkerékpár számára került kialakításra parkolóhely.
Bérleti díj : 1.600 Ft + ÁFA / m2 / hó + rezsi


Elhelyezkedés

Szolnok, Alcsisziget, Keszeg u. 4.


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6523603


Elek Violetta - Ingatlanvagyon-értékelő és -közvetítő

Elek Violetta - Ingatlanvagyon-értékelő és -közvetítő

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Elek Violetta - Ingatlanvagyon-értékelő és -közvetítő

Elek Violetta - Ingatlanvagyon-értékelő és -közvetítő

Az iroda további hirdetései
Az irodáról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 475 m². Parkolási lehetőség: parkoló. Az iroda bérleti díja 760 ezer Ft, négyzetméter ára 1 600 Ft, ami a szolnoki átlaghoz képest 24%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Elek Violetta - Ingatlanvagyon-értékelő és -közvetítő hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6523603. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szolnok, Alcsisziget ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.