star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó iroda Szolnok, Belváros

  • 38 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Bérleti díj:

130 ezer Ft

Kiadó iroda Szolnok, Belváros

  • 38 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Kiadó iroda Szolnok, Belváros

  • 38m²


Ár:

130 000 Ft

Építés éve
2000
Ingatlan állapota
új építésű

Az ingatlanról:

A szolnoki Casanetwork ingatlaniroda kiadó iroda helyiséget kínál Szolnok központjához közel!A szolnoki kiadó utcai bejáratú iroda jellemzői:-  tégla építésű épületben, utcai bejáratú-  38 m2 nagyságú, melyből az üzlettér 32 m2-  az üzlettér végén van a mosdó, WC-  új három rétegű bejárati ajtó és ablakok-  teljesen felújított, -szép laminált padló és mosdó WC-  külön villany és vízóra-  a fűtése villany panel, illetve klíma-  az utcában az épület előtt ingyenes parkolási lehetőség-  hosszú távra kiadó, minimum 2 évre!-  két havi kaució letétele szükséges-  kiadási ár 130.000.- Ft/hó + közös költség (1.000.-Ft), + rezsiAmennyiben a fenti 155805582-es  számú hirdetés, vagy bármely a kínálatunkban szereplő ingatlan felkeltette érdeklődését, úgy hívjon bizalommal!/A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek./Irodánk teljes körű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítéseCasaNetWork-Ingatlanban otthon vagyunk!


Helyiségek

Wc
1.6m²
Közlekedő
3.45m²
Szoba
32m²

Elhelyezkedés

Szolnok, Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6629968


Az általad megtekintett kiadó Szolnok, belvárosi iroda 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). Az irodáról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 38 m². További jellemzői: az építés éve 2000, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Az iroda bérleti díja 130 ezer Ft, négyzetméter ára 3 421 Ft, ami a szolnoki átlaghoz képest 38%-kal magasabb. Az ingatlant Barnáné Piroska referens a CasaNetWork Szolnok irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6629968. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szolnok, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.