star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó iroda Szolnok, Belváros

  • 19 m²

    alapterület

Bérleti díj:

60 ezer Ft

Kiadó iroda Szolnok, Belváros

  • 19 m² alapterület

  • Kiadó iroda Szolnok, Belváros

  • 19m²


Ár:

60 000 Ft

Építés éve
1966
Ingatlan állapota
jó állapotú
Parkolás
parkoló

Az ingatlanról:

Szolnok központjában - a Baross utca 20. szám 2. emeletén / volt MHSZ székház / - kiadó egy 19 m2 alapterületű, megegyezés szerint bútorozható, klimatizált, keleti tájolású iroda, mely alkalmas lehet egyéb közösségi tevékenységek használatára is. A 13.400.-Ft-os közös költség tartalmazza a fűtés díját és az irodaház közös használatú helyiségeinek takarítását, valamint a közös használatú helyiségek vízdíját is. Az irodaház biztonságos, többszörös védelemmel ellátott. A bérbevételhez a bérleti díjon felül 2 havi kaució letétele is szükséges.


Elhelyezkedés

Szolnok, Belváros, Baross utca 20


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6624209


Fazekas Ingatlaniroda

Fazekas Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései
Az irodáról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 19 m². További jellemzői: az építés éve 1966. Parkolási lehetőség: parkoló. Az iroda bérleti díja 60 ezer Ft, négyzetméter ára 3 158 Ft, ami a szolnoki átlaghoz képest 33%-kal magasabb. Az ingatlant Fazekas Ingatlaniroda hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6624209. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szolnok, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.