star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó lakás Miskolc, Csabai kapu

  • 70 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Bérleti díj:

150 ezer Ft

Kiadó lakás Miskolc, Csabai kapu

  • 70 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Kiadó lakás Miskolc, Csabai kapu

  • 70m²


Ár:

150 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (központi)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Azonnal költözhető, igényesen felújított lakás várja új bérlőjét!
Kiadóvá vált Miskolcon a belvároshoz közel, frekventált helyen a Csabai Kapuban egy, 70 nm-es, K-i fekvésű, tágas, nagy erkéllyel rendelkező, 2 szobás, felújított lakás. Az ingatlan egy elegáns, villa jellegű épületben található.
A kedvező rezsi költség, és a meleg megtartása érdekében a lakás É-i oldala szigetelve lett. A karbantartott fa ablakok 6 éve szintén szigetelve lettek. A lakás teljes gépészeti felújítása megtörtént, mely tartalmazza, az elektromos hálózat teljes cseréjét, a fűtés korszerűsítését. A meleget gáz cirkó biztosítja. A fürdőszoba kompletten teljes gépészeti cserével megújult, modern zuhanykabin, jó minőségű szaniterek és ízléses kiegészítő bútorok teszik hangulatossá. A konyhában igényes konyhabútor található beépített kerámia lapos tűzhellyel. Igény szerint további háztartási gépekkel felszerelhető. A szobák jó minőségű, elegáns parkettával fedettek, egyéb helyiségekben igényes, ízléses járólap található. Falai festettek-gletteltek.
Helyiséglista:
1 előszoba + étkező
1 konyha
2 szoba
1 fürdő+Wc
1 erkély
1 zárható tároló
Az ingatlan bútorozatlan állapotban, hosszabb távra kiadó.
Bérleti díj: 150.000 Ft + rezsi + 3 havi kaució
Belvárosi környezet, gyönyörű, tágas lakás, kiváló infrastruktúra, remek lakóközösség.
Az ingatlan kitűnő választás lehet akár egy belvárosi ügyvédi iroda, vagy más vállalkozás kialakítására is, de kiváló lehet, környezetükre igényes fiatal pár, családok számára is.
Ha felkeltettem érdeklődését kérem, keressen bizalommal!
Majorosné Ildikó
Etikus ingatlanos


Elhelyezkedés

Miskolc, Csabai kapu, Csabai kapu


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6621325


+36 30

Ingatlannet kód: NET6621325


Az általad megtekintett kiadó Miskolc, Csabai kapui (Csabai kapu ) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A téglalakásról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 70 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (központi). A téglalakás bérleti díja 150 ezer Ft, négyzetméter ára 2 143 Ft, ami a miskolci átlaghoz képest 4%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Majoros Zsoltné hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6621325. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Miskolc, Csabai kapu ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.