star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó üzleti Zalaegerszeg, Páterdomb

  • 95 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 1 m²

    telek

Bérleti díj:

110 ezer Ft

Kiadó üzleti Zalaegerszeg, Páterdomb

  • 95 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 1 m² telek

  • Kiadó üzleti Zalaegerszeg, Páterdomb

  • 95m²


Ár:

110 000 Ft

Építés éve
2002
Ingatlan állapota
jó állapotú

Az ingatlanról:

Az OPENHOUSE ZALAEGERSZEG INGATLANIRODA kínálatában kiadó a #162235 BO azonosítójú ZALAEGERSZEGI SZOLGÁLTATÓ EGYSÉG.

KIADÓ KERTKAPCSOLATOS, 95 NÉGYZETMÉTERES, FÖLDSZINTI LAKÁS ZALAEGERSZEG BELVÁROSÁHOZ KÖZEL, A PÁTERDOMB ALJÁN. Ez a tégla építésű lakás ideális lehet azoknak, akik keresik a tágas és napfényes otthont. Az ingatlan 1 előszobából, 2 szobából, konyhából, fürdőszobából és WC-ből áll, így minden kényelmi szolgáltatással rendelkezik.

A lakás előnye, hogy közvetlen kertkapcsolattal rendelkezik, így élvezheti a kert nyújtotta előnyöket, és kikapcsolódhat a természet közelségében. Az ingatlanban gázkonvektorok biztosítják a fűtést, míg az ablakok műanyagból készültek, így azok könnyen karbantarthatók.

Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, mert közel található a belvároshoz, így minden fontos pont elérhető a lakástól.

Ha felkeltettem az érdeklődését, és szeretné megnézni az ingatlant személyesen, kérem, lépjen kapcsolatba velünk a megadott elérhetőségek egyikén.

 

ÖN IS INGATLANT KERES? VÁLASSZA IRODÁNKAT!
Amennyiben a #162235 BO AZONOSÍTÓJÚ, ZALAEGERSZEGI KIADÓ SZOLGÁLTATÓ EGYSÉG vagy bármely, az Openhouse hálózat kínálatában található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem, hívjon bizalommal!

SEGÍTÜNK, INTÉZZEN VELÜNK MINDENT EGY HELYEN!

Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.


Elhelyezkedés

Zalaegerszeg, Páterdomb


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6502042


Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


5 980 000 Ft

Zalaegerszeg

  • Alapterület: 800m²

+36 70

Ingatlannet kód: NET6502042

Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett kiadó Zalaegerszeg, páterdombi vendéglátói 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A vendéglátói ingatlanról 29 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 95 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 m². További jellemzői: az építés éve 2002, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: nincs. A vendéglátói bérleti díja 110 ezer Ft, négyzetméter ára 1 158 Ft. Az ingatlant Bencik Márton referens az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6502042. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zalaegerszeg, Páterdomb ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.