star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó üzleti Zalaegerszeg

  • 800 m²

    alapterület

Bérleti díj:

5,98 millió Ft

Kiadó üzleti Zalaegerszeg

  • 800 m² alapterület

  • Kiadó üzleti Zalaegerszeg

  • 800m²


Ár:

5 980 000 Ft

Építés éve
2012
Ingatlan állapota
új építésű

Az ingatlanról:

Zalaegerszeg legnagyobb kereskedelmi övezetében egy körforgalmi csomópontban KIADÓ egy vállalkozási célú épületegyüttes.

Az 1800 m2-es területen lévő 800 m2-es kétszintes ingatlan 2023-ban teljeskörű felújításon esett át.
Modern, korszerű, a mai kor követelményeit felülmúló design jellemzi.

A földszinten egy közel 400 m2-es rendezvényterem, étterem, látványkonyha, kávézó került kialakításra a hozzá tartozó számos szociális és raktár helyiséggel, lifttel.
A tágas, nagy egybefüggő térrel rendelkező terem alkalmas lehet számos rendezvény lebonyolításásra, szórakoztató és vendéglátói tevékenységre egyaránt. A rendezvényterem fűtése
gáz- cirkó kazánnal történik, radiátoros hőleadással, míg a kávézó levegője klímával temporálható.

Az emeleten egy 14 szobából álló HOTEL *** minősítésű teljesen felszerelt szálláshelyet alakítottak ki, recepcióval, étteremmel - konyhával, mosókonyhával és tárolóval..
A szobák egyenként 19 m2 alapterületűek, kétszemélyesek, fürdőszobával, előszobával, francia erkéllyel, gardróbbal vannak ellátva. A teljesség igényével bútorozattak és felszereltek, minden komfortot kielégítő módon. Tv-vel, telefonnal, egyedileg szabályozható hőszivattyús hűtő-fűtő rendszerrel, hajszárítóval stb..

22 db felszíni parkoló áll a vendégek fogadására a zárt kerítéssel körbevett udvaron ahol 2 db. összesen 44 m2-es külső raktárral is rendelkezik.

Rendkívüli lehetőség, kivételes helyszín, itt minden adott egy sikeres működéshez/vállalkozáshoz!

Ha a hirdetésem felkeltette az érdeklődését akkor kérem hívjon telefonon és egyeztessünk egy időpontot a személyes megtekintésre.

Referencia szám: VL024635


Elhelyezkedés

Zalaegerszeg


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6611217


Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


110 000 Ft

Zalaegerszeg, Páterdomb

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 95m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6611217

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Az iroda további hirdetései

A vendéglátói ingatlanról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 800 m². További jellemzői: az építés éve 2012, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A vendéglátói bérleti díja 5,98 millió Ft, négyzetméter ára 7 475 Ft. Az ingatlant Kontler Patrícia referens a Zalaegerszeg, Ady Endre utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6611217. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zalaegerszeg ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.