Ingatlannet.hu logo

Előfizetési áraink magánszemélyeknek

1. Szöveges hirdetés feladása

Magánszemélyek 1 darab hirdetést ingyenesen adhatnak fel oldalunkon. Ez magában foglalja a hirdetés szöveges részét, ill. a térképes bejelölést is. Amennyiben hirdetéséhez képeket is szeretne feltölteni, rendelje meg képfeltöltés szolgáltatásunkat!

 

2. Képfeltöltés szolgáltatás

Statisztikáink szerint, a képpel ellátott ingatlanhirdetéseket legalább hétszer annyi látogató tekinti meg, mint azokat, amelyekhez nem tartozik kép. Képfeltöltő szolgáltatásunk megrendelése után Ön azonnal korlátlan számú kép feltöltésére lesz jogosult.
A képfeltöltő szolgáltatás ára: 3 990 Ft / 1 hónap.

A képfeltöltés szolgáltatás díjának rendezésére két hét áll rendelkezésre. Amennyiben a díj a megadott időn belül nem kerül rendezésre, rendszerünk a képeket automatikus törli. A díj utólagos kifizetését követően rendszerünk a képeket a megmaradt két hétre visszaállítja.

 

3. Főoldali kiemelés

Képfeltöltés szolgáltatásunk mellé ajánljuk a főoldali kiemelés szolgáltatásunkat. A főoldali kiemelés szolgáltatás esetében négy különböző csomagunkból választhat. A MINI és a MIDI csomagok esetén hirdetését 14 napon keresztül 5000 ill. 10000 alkalommal jeleníti meg a rendszerünk véletlenszerű sorrendben a főoldalon. A MAXI és az EXTRA csomagok esetén hirdetését 30 napon keresztül 15000 ill. 20000 alkalommal jelenítjük meg.

  • Kiemelés MINI: 5000 megjelenés / 2 hét 6 000 Ft
  • Kiemelés MIDI: 10000 megjelenés / 2 hét 10 800 Ft
  • Kiemelés MAXI: 15000 megjelenés / 4 hét 14 400 Ft
  • Kiemelés EXTRA: 20000 megjelenés / 4 hét 16 800 Ft

 

4. Több ingatlanhirdetés feladása

Ha magánszemélyként egyidejűleg több ingatlant is hirdetne, az alábbiak szerint alakulnak áraink:

  • Első hirdetés: ingyenes
  • Minden ezt követő hirdetés: 2 500 Ft / ingatlan / 1 hónap

Amennyiben megrendeli a képfeltöltés szolgáltatást, minden ingatlanhoz tölthet fel képet, korlátozás nélkül.

 

5. Szolgáltatás megrendelése

Képfeltöltő szolgáltatás, vagy további ingatlanhirdetés megrendeléséhez lépjen be felhasználói fiókjába, majd kattintson a “Megrendelt szolgáltatások” linkre. A fizetés részleteiről e-mailben értesítjük.

Kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz az alábbi elérhetőségeink egyikén!
Tel.: +36 30 833 0000
E-mail: info@ingatlannet.hu

További információkért olvassa el Felhasználási feltételeinket!

A portál üzemeltetője fenntartja a jogot szolgáltatási díjak bevezetésére, és azok módosítására. Ingatlanközvetítéssel vagy ingatlannal egyéb módon üzletszerűen foglalkozó cégek és magánszemélyek hirdetései üzleti célú hirdetésnek minősülnek.