Ingatlannet.hu logo

Előfizetési áraink magánszemélyeknek

Hirdetési csomagok

Hatályos 2023.03.31-től megrendelt szolgáltatások esetén

 

Bázis csomag

Ezt a csomagot azoknak ajánljuk, akik a hirdetésüket csupán képekkel szeretnék ellátni. Statisztikáink szerint a képekkel ellátott ingatlanhirdetéseket legalább hétszer annyi látogató tekinti meg, mint azokat, amelyekhez nem tartozik kép. A csomag megvásárlása után azonnal lehetőséged van a képek feltöltésére. Egy ingatlanhirdetéshez maximum 40 jó minőségű képet tudsz feltölteni. A csomag a megvásárlást követő 30 napig érvényes, de lehetőséged van a csomag meghosszabbítására vagy nagyobb csomagra váltásra.

Standard csomag

Ezt a csomagot azoknak ajánljuk, akik nem csak képekkel, hanem kiemeléssel is szeretnék növelni az eladási esélyüket. A csomagban található Előretolás szolgáltatással lehetőséged van arra, hogy általad választott 5 tetszőleges időpontban a sor elejére repítsd az ingatlanhirdetésed. A csomag megvásárlása után akár azonnal élhetsz a képfeltöltési és az előretolási lehetőséggel is. Egy ingatlanhirdetéshez maximum 40 db jó minőségű képet tudsz feltölteni. A csomag a megvásárlást követő 30 napig érvényes, de lehetőséged van a csomag meghosszabbítására vagy nagyobb csomagra váltásra.

Optimum csomag

Ez a csomag tartalmazza a weboldalunkon magánszemélyek számára elérhető teljes szolgáltatási kínálatot. Akik ezt a csomagot választják az ingatlanhirdetésükhöz, azok a képek és az előretolás mellett egy figyelemfelhívó címkével is elláthatják a hirdetésüket, ami így méginkább kitűnhet az oldalunkon található ajánlatok közül. A csomag megvásárlása után azonnal élhetsz a csomagban található valamennyi szolgáltatás által kínált lehetőséggel. Egy ingatlanhirdetéshez maximum 40 jó minőségű képet tudsz feltölteni. A csomag a megvásárlást követő 30 napig érvényes, de lehetőséged van a csomag meghosszabbítására is.

Csomag árak

A csomagok árát kizárólag az ingatlan elhelyezkedése határozza meg, az nem függ az ingatlanhirdetésben megadott hirdetési ártól, sem pedig a hirdetés típusától.

Budapest

Ebbe az árkategóriába a budapesti kerületek tartoznak:
Budapest, I. kerület, Budapest, II. kerület, Budapest, III. kerület, Budapest, IV. kerület, Budapest, V. kerület, Budapest, VI. kerület, Budapest, VII. kerület, Budapest, VIII. kerület, Budapest, IX. kerület, Budapest, X. kerület, Budapest, XI. kerület, Budapest, XII. kerület, Budapest, XIII. kerület, Budapest, XIV. kerület, Budapest, XV. kerület, Budapest, XVI. kerület, Budapest, XVII. kerület, Budapest, XVIII. kerület, Budapest, XIX. kerület, Budapest, XX. kerület, Budapest, XXI. kerület, Budapest, XXII. kerület, Budapest, XXIII. kerület

Az itt található meghirdetett ingatlanokhoz az alábbi árakkal vásárolhatod meg a hirdetési csomagokat:
Bázis csomag – 5 990 Ft
Standard csomag – 7 990 Ft
Optimum csomag – 8 990 Ft

Balaton környéke és megyeszékhelyek

Ebbe az árkategóriába az alábbi települések tartoznak:

Ábrahámhegy, Ádánd, Alsóörs, Alsópáhok, Aszófő, Badacsonytomaj, Badacsonytördemic, Balatonakali, Balatonakarattya, Balatonalmádi, Balatonberény, Balatonboglár, Balatoncsicsó, Balatonederics, Balatonendréd, Balatonfenyves, Balatonfőkajár, Balatonföldvár, Balatonfüred, Balatonfűzfő, Balatongyörök, Balatonhenye, Balatonkenese, Balatonkeresztúr, Balatonlelle, Balatonmagyaród, Balatonmáriafürdő, Balatonőszöd, Balatonrendes, Balatonszabadi, Balatonszárszó, Balatonszemes, Balatonszentgyörgy, Balatonszepezd, Balatonszőlős, Balatonudvari, Balatonújlak, Balatonvilágos, Bálványos, Bánd, Barnag, Bazsi, Békéscsaba, Bókaháza, Böhönye, Buzsák, Csajág, Csákány, Cserszegtomaj, Csopak, Csömend, Debrecen, Dég, Dióskál, Döbröce, Dörgicse, Dunaújváros, Eger, Egeraracsa, Enying, Esztergályhorváti, Felsőörs, Felsőpáhok, Fonyód, Főnyed, Gadány, Gamás, Garabonc, Gárdony, Gétye, Gyenesdiás, Győr, Gyugy, Gyulakeszi, Hács, Hajmáskér, Hegyesd, Hegymagas, Herend, Hévíz, Hidegkút, Hódmezővásárhely, Hollád, Hosszúvíz, Kapolcs, Kápolnásnyék, Kaposvár, Káptalantóti, Karmacs, Kecskemét, Kékkút, Kelevíz, Kereki, Keszthely, Kéthely, Királyszentistván, Kisapáti, Kisberény, Kisláng, Kőröshegy, Kötcse, Kővágóörs, Köveskál, Küngös, Lajoskomárom, Látrány, Lengyeltóti, Lepsény, Lesencefalu, Lesenceistvánd, Lesencetomaj, Libickozma, Litér, Lovas, Marcali, Márkó, Mátyásdomb, Mencshely, Mesztegnyő, Mezőkomárom, Mezőszentgyörgy, Mindszentkálla, Miskolc, Monostorapáti, Monoszló, Nagyberény, Nagycsepely, Nagykanizsa, Nagyrada, Nagyszakácsi, Nagyvázsony, Nemesbük, Nemesdéd, Nemesgulács, Nemeskisfalud, Nemesvámos, Nemesvid, Nemesvita, Nikla, Nyim, Nyíregyháza, Óbudavár, Öcs, Ordacsehi, Öreglak, Örvényes, Pákozd, Paloznak, Pamuk, Papkeszi, Pécs, Pécsely, Pula, Pusztakovácsi, Pusztaszemes ,Raposka, Révfülöp, Rezi, Ságvár, Salföld, Salgótarján, Sármellék, Sáska, Sávoly, Siófok, Siójut, Sóly, Som, Somogybabod, Somogyfajsz, Somogysámson, Somogysimonyi, Somogyszentpál, Somogytúr, Somogyvámos, Somogyvár, Somogyzsitfa, Sopron, Sukoró, Sümegcsehi, Sümegprága, Szabadhídvég, Szántód, Szeged, Szegerdő, Székesfehérvár, Szekszárd, Szentantalfa, Szentbékkálla, Szentgál, Szentgyörgyvár, Szentjakabfa, Szentkirályszabadja, Szenyér, Szigliget, Szólád, Szolnok, Szőlősgyörök, Szombathely, Tagyon, Taliándörögd, Tapolca, Tapsony, Táska, Tatabánya, Teleki, Tihany, Tikos, Tótvázsony, Uzsa, Vállus, Varászló, Várvölgy, Vászoly, Velence, Vése, Veszprém, Veszprémfajsz, Vigántpetend, Vilonya, Vindornyafok, Vindornyalak, Vindornyaszőlős, Visz, Vonyarcvashegy, Vöröstó, Vörs, Zalaapáti, Zalaegerszeg, Zalahaláp, Zalakaros, Zalaköveskút, Zalamerenye, Zalaszabar, Zalaszántó, Zalaszentmárton, Zalavár, Zamárdi, Zánka

Az itt található meghirdetett ingatlanokhoz az alábbi árakkal vásárolhatod meg a hirdetési csomagokat:
Bázis csomag – 3 990 Ft
Standard csomag – 5 990 Ft
Optimum csomag – 7 990 Ft

Egyéb települések

Ebbe az árkategóriába tartozik minden olyan település, amelyik nem szerepel az 1. vagy a 2. kategóriánál található településlistában.

Az itt található meghirdetett ingatlanokhoz az alábbi árakkal vásárolhatod meg a hirdetési csomagokat:
Bázis csomag – 2 490 Ft
Standard csomag – 3 490 Ft
Optimum csomag – 4 490 Ft

Ingyenes hirdetésfeladás

Hirdetésedet ingyenesen is feladhatod az oldalunkon. Ha később mégis a csomagvásárlás mellett döntenél, azt egyszerűen megteheted a felhasználói profilodban a Hirdetéseim menüpontban. Ingyenes hirdetésfeladás esetén nincs lehetőség képek feltöltésére.

Több ingatlanhirdetés feladása

Magánszemélyként több ingatlant is hirdethetsz. A további hirdetésfeladás esetén az ingatlanhirdetéshez vásárolt hirdetési csomag fizetendő – kivéve az ingyenesen feladott hirdetéseket, amelyek esetében ez díjmentes.

Hirdetési csomagjaink tartalma

Képfeltöltés

A Képfeltöltés szolgáltatás része mindhárom hirdetési csomagunknak. A szolgáltatás a megvásárlást követően azonnal aktiválódik, így akár közvetlenül a fizetés után hozzáadhatod a fotókat a hirdetéshez. Egy hirdetéshez maximum 40 db képet tudsz feltölteni. Ezeket az aktív időszak alatt bármikor cserélheted, és módosíthatod is a képek megjelenési sorrendjét.

Előretolás

Az Előretolás szolgáltatást a Standard és az Optimum csomagjaink tartalmazzák. Ezzel a funkcióval lehetőséged nyílik arra, hogy a hirdetésed 5 tetszőleges időpontban kiemeld a többi, oldalunkon található ajánlat közül. Ilyenkor a hirdetésed automatikusan a hirdetési lista elejére ugrik, így azonnal láthatóvá válik az ingatlanokat keresők számára.

Ha kifogytál az előretolási lehetőségekből, vagy a Bázis csomagodat kiegészítenéd ezzel a funkcióval, akkor válaszd az Előretolás kiegészítő szolgáltatásunkat, amelyet a hirdetési csomagod alatt találsz meg a Pluszban megvehető kiegészítő(k) részben. A megvásárlást követően azonnal kihasználhatod a szolgáltatás adta lehetőséget, és a lista elejére repítheted a hirdetésed. A kiegészítő szolgáltatás 3 előretolási lehetőséget tartalmaz, melyeket 1 héten belül használhatsz fel. Az előretolás díja 2 490 Ft.

Listaoldali címke

A címkézés szolgáltatást az Optimum csomagunk tartalmazza, de külön is megvásárolhatod bármelyik csomagunk mellé. Egy jól választott címke lényegesen növelheti az eladási esélyeidet, ezzel ugyanis a feladott ingatlanhirdetésed még inkább kitűnhet a többi ajánlat közül. A címkét a megvásárlást követően a felhasználói profilodban tudod hozzárendelni a hirdetésedhez. Ezt követően egészen a csomag lejáratáig megjelenik a hirdetésen. A címkét nem lehet módosítani a csomag lejáratáig.

A Bázis, illetve Standard csomagjaink mellé is megvásárolhatod a címkézést külön szolgáltatásként. A 990 forintba kerülő szolgáltatás egy hétig érvényes, és a lejáratot követően újból megvásárolható.

Választható címkék

Hirdetésedet az alábbi címkékkel tudod ellátni:

Sürgős; Áron alul; Árverés; Árcsökkenés; Új építésű; Zöldövezeti; CSOK; Bérleti jog;
Erkélyes; Belvárosi; Tehermentes; Állatbarát; Medencés; Részletre; Azonnal költözhető; Kutyabarát; Alkuképes; Csak a hirdetőnknél

Csomagok megrendelése

A hirdetési csomagokat megrendelheted a hirdetés feladási folyamat végén vagy később a felhasználói fiókod Hirdetéseim menüpontjában található csomagválasztóban. A csomag megrendeléséhez ki kell választanod a számodra megfelelő csomagot, ezt követően pedig a Megrendelem gombra kattintva tudod kiválasztani a számodra megfelelő fizetési módot és tudod véglegesíteni a megrendelést. A megrendelt csomagot fizetheted bankkártyával vagy átutalással is. A fizetés részleteiről emailben értesítünk.

Kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz az alábbi elérhetőségeink egyikén!
Tel.: +36 30 833 0000
E-mail: info@ingatlannet.hu

További információkért olvassa el Felhasználási feltételeinket!

A portál üzemeltetője fenntartja a jogot szolgáltatási díjak bevezetésére, és azok módosítására. Ingatlanközvetítéssel vagy ingatlannal egyéb módon üzletszerűen foglalkozó cégek és magánszemélyek hirdetései üzleti célú hirdetésnek minősülnek.