Rólunk

Az idén 20 éves Ingatlannet.hu Magyarország egyik meghatározó ingatlanhirdető- és keresőportálja.

Oldalunk első verziója 2000-ben vált elérhetővé a felhasználók számára, azzal a céllal, hogy gyorsabbá, kényelmesebbé és könnyebbé tegye az eladó vagy kiadó ingatlanok keresését és meghirdetését. Akkoriban még igen kevés hasonló portál működött hazánkban, és bár azóta ez megváltozott, az Ingatlannet.hu még mindig a piacvezetők között van.

Folyamatosan dolgozunk azon, hogy az Ingatlannet.hu kiemelkedő minőségű szolgáltatást nyújtson. Fejlesztjük az oldalunkat, hogy biztosítsuk a hibamentességet, és felhasználói élmény szempontjából kifogástalan működést, valamint hasznos új funkciókkal is színesítjük a portál használatát. Kedvező árú hirdetési csomagjaink mellett rátermett, hozzáértő, ügyfélközpontú csapatunk miatt választ minket évről évre egyre több hirdető.

2018-ban oldalunk teljes arculatváltáson esett át. Az új design kialakítása során a cél az volt, hogy egy olyan felületet hozzunk létre, ami nem csupán felhasználóbarát és esztétikus, hanem felhasználóink számára élményt nyújt a használata.

Fő munkatársaink


Csapó Gergely

Alapító, ügyvezető

Gyulai Zsófia

Termékmenedzser

Boros Ákos

Projektmenedzser

Jámbor Gabriella

HR koordinátor

Kovács Kornél

Tartalommenedzser

Veres Imre

Értékesítési és ügyfélkapcsolati referens

Kiss Anett

Értékesítési és ügyfélkapcsolati referens

Sebők Beatrix

Marketing menedzser

CélkitűzésünkA célunk az, hogy a lehető legjobb minőségű szolgáltatás nyújtásával segítsük mind az értékesíteni vágyó ügyfeleinket, mind pedig az új otthonukat kereső látogatóinkat. Fontos számunkra, hogy portálunkon keresztül gyorsan és hatékonyan találjon egymásra a vásárló és a hirdető.

Mit teszünk mindezért?

Marketing csapatunk nagy hangsúlyt fektet arra, hogy az oldalunkat a keresők gyorsan és egyszerűen megtalálják. Folyamatosan fejlesztjük az Ingatlannet.hu-t, hogy a lehető legjobban kielégítsük ügyfeleink és keresőink igényeit.
Hirdetőink számára olyan szolgáltatást biztosítunk, mely elérhető áron, mégis kiemelkedő minőségben nyújt mindent, amire szükségünk van. Ügyfélkezelésünk alapja a gyorsaság, a rugalmasság és a segítőkészség. Kapcsolattartóink számára az ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb, ezért minden hirdetőt és minden kérést kiemelten kezelnek.