star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Adony

  • 1

    szoba
  • 2 500 m²

    telek

Vételár:

8,8 millió Ft

Eladó földterület Adony

  • 1 szoba
  • 2 500 m² telek

  • Eladó földterület Adony


Ár:

8 800 000 Ft

Telek mértékegysége

A beltér:

Adony, Szentmihály pusztán, 2500 négyzetméteres telek eladó a Max-Office Ingatlaniroda kínálatában.
A telken található egy kis felújítandó ház, mely 13 négyzetméteres, pár melléképület és egy ásott kút gépészettel. A ház alatt pince húzódik. A vételárba minden bútor és kerti eszköz beletartozik. A villany már bekötésre került a telken belül.
Beépíthetősége 3 %, zártkerti de művelés alól már ki van vonva.
Az ingatlan 3 percre van autóval a 6-os úttól és a buszmegállótól. A telek könnyen megközelíthető, az út jó és csodás panorámában gyönyörködhetünk, amikor felértünk az ingatlanhoz.
Irányára: 8.8 M Ft
Amennyiben érdekli a hirdetésem, kérem hívjon és nézzük meg együtt!


Elhelyezkedés

Adony


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6628934


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6628934

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó adonyi telek 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A telekről 4 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 2 500 m². További jellemzői: az építés éve 1967, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. A telek ára 8,8 millió Ft, négyzetméter ára 3 520 Ft, ami az adonyi átlaghoz képest 38%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Haiszer Anita referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6628934. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Adony ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.