star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Alsónemesapáti

  • 104 639 m²

    telek

Vételár:

55 millió Ft

Eladó földterület Alsónemesapáti

  • 104 639 m² telek

  • Eladó földterület Alsónemesapáti


Ár:

55 000 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Zalaegerszegtől Nagykapornak felé a 76-os út és a tervezett M9-es autópálya közelében eladó egy földúton megközelíthető, közel 10,5 hektáros gyepterület.

Jó befektetés mindazoknak, akik vállalkozó kedvvel, fantáziával rendelkeznek és csendes esztétikus környezetben szeretnék megvalósítani álmaikat. A Földtörvényben meghatározottak szerint az ingatlan 3%-ban beépíthető, körpanorámával a Szévíz völgyére illetve a Csácsi és Nagykapornaki Natura 2000-es erdőterületekre.
Telek megosztással több területre is tagolható, az ingatlan energiatermelésre, gazdálkodásra, állattartásra is alkalmas.A terület rét besorolású, szélein akácos szegéllyel, művelési ágból nincs kivéve, ezért a Földtörvény alapján 60 napos kifüggesztésre kötelezett.

További információkért, a megtekintés időpont egyeztetéséért hívjanak bizalommal.


Elhelyezkedés

Alsónemesapáti, Petőfi utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6491187


Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


55 000 000 Ft

Alsónemesapáti, Petőfi utca

+36 30

Ingatlannet kód: NET6491187

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Az iroda további hirdetései
A mezőgazdasági ingatlanról 9 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 104 639 m². A mezőgazdasági ára 55 millió Ft, négyzetméter ára 526 Ft, ami az alsónemesapáti átlaghoz képest 2%-kal magasabb. Az ingatlant Megyer Csaba referens a Zalaegerszeg, Ady Endre utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6491187. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Alsónemesapáti ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.