star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Aranyosgadány

  • 25 m²

    telek

Vételár:

1,49 millió Ft

Eladó földterület Aranyosgadány

  • 25 m² telek

  • Eladó földterület Aranyosgadány


Ár:

1 490 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Eladó egy festői szépségű gyümölcsös Aranyosgadányban!

Pécstől csupán 10 km-re található ez a zártkerti ingatlan.
Ez a különleges helyszín egy 2102 nm-es területen terül el, amely ígéretes lehetőséget kínál mindazok számára, akik szeretnének saját gyümölcsöst művelni vagy egyszerűen csak élvezni a természet adta nyugalommal és szépséggel teli életet. Közvetlen közelében egy hangulatos kis horgásztó található.

A gyümölcsös megközelíthetősége kiváló, egy járható földúton keresztül érhető el. Fontos megjegyezni, hogy a területen nincsenek közművek, de van rajta egy 25 nm-es ház és egy borospince is, amely tökéletes lehet borászati tevékenységek vagy akár egy bájos kis hétvégi ház kialakítására.

Impozáns választékot kínál 74 tő csemegeszőlőkből és borszőlő fajtákból, többek között Merlot, Zweigelt, Kékfrankos, Blauburger fajtákból. De nem csak a szőlő szerelmeseinek kínál különlegességeket, hanem azoknak is, akik más gyümölcsöket részesítenek előnyben. Lugasra futtatott alma és körte, valamint diófa, füge, lasponya és különféle szilvafajták teszik még gazdagabbá a kínálatot. Az akácfákkal körülvett terület tökéletes a méhészkedéshez is.

Jöjjön és nézzük meg együtt!

Referencia szám: ME072768


Elhelyezkedés

Aranyosgadány


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6653722


HASONLÓ INGATLANOK


1 490 000 Ft

Aranyosgadány

+36 20

Ingatlannet kód: NET6653722

A mezőgazdasági ingatlanról 24 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 25 m². A mezőgazdasági ára 1,49 millió Ft, négyzetméter ára 59 600 Ft, ami az aranyosgadányi átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Pintér Zsolt referens a Pécs, Kincses út irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6653722. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Aranyosgadány ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.