star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Baj

  • 720 m²

    alapterület

Vételár:

11,9 millió Ft

Eladó földterület Baj

  • 720 m² alapterület

  • Eladó földterület Baj

  • 720m²


Ár:

11 900 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Bajon eladó 720 m2-es telek páratlan panorámával!!!

Építkezne, de még nem találta meg az ideális helyet otthona megvalósításához? Itt a lehetőség, hogy egy panorámás telekhez jusson, mindezt a Baji-szőlőhegyen, csendes, nyugodt környezetben, egy félig már elkészült tégla építéssül házzal…ne hagyja ki ezt a lehetőséget…

A telek aszfalt úton megközelíthető, a környék egyre inkább fejlődik, szép lakóházak épülnek, ahol életvitelszerűen élnek. Ami még jól jöhet az új tulajdonos számára, hogy már elkezdődött egy tégla építésű 42 m2 két szintes betonfödémes hétvégi ház építése, jelenleg félkész állapotban van, és az új tulajdonos fantáziájára van bízva, hogy egy álomszép hétvégi házat, vagy egy kis családi otthon alakít ki a területen. A ház építése engedélyeztetve van, villany a telken, víz bekötés még kialakításra vár. Az alsó szinten két 12 m2-es pince is található.

Egy lakás árának töredékéért most az Öné lehet ez a kedvező paraméterekkel rendelkező ingatlan…
Ha felkeltette érdeklődését, ne habozzon hívjon bizalommal!
Itt felépítheti otthonát, szép környezetben, kedvező áron!

Schlégl- Pintér Babett
schlegl.pinter.babett@gmail.com
06 70 312 40 39


Elhelyezkedés

Baj


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6424115


Schlégl-Pintér Babett

Schlégl-Pintér Babett

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Dot-Ing 2001 Kft.

Dot-Ing 2001 Kft.

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6424115

Schlégl-Pintér Babett

Schlégl-Pintér Babett

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Dot-Ing 2001 Kft.

Dot-Ing 2001 Kft.

Az iroda további hirdetései
A telekről 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 720 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A telek ára 11,9 millió Ft, négyzetméter ára 16 528 Ft, ami a baji átlaghoz képest 62%-kal magasabb. Az ingatlant Schlégl-Pintér Babett referens a Dot-Ing 2001 Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6424115. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Baj ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.