star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Baj

  • 760 m²

    alapterület

Vételár:

9,7 millió Ft

Eladó földterület Baj

  • 760 m² alapterület

  • Eladó földterület Baj

  • 760m²


Ár:

9 700 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Baj szőlőhegy,nyugalom és friss levegő!

Ha ez indításnak megfelelő akkor már csak fel kell építenie a meglévő alapra azt a házat amit szeretne. Jelenlegi állapotában 2 szoba nappalis konyha étkező lett tervezve rá. Külön házi vízművel szerelt mely a pincében kapott helyet. Több fronton lehetséges az eső víz gyűjtése mely földalatti tartályokkal van megoldva a tárolása . Ha valakinek ez nem megfelelő akkor lehet kutat fúratni és azt rákötni a házi vízmű rendszerére.Új villany hálózat lett kiépítve és a kert felső részében is lett kialakítva kiállás mellyel elősegíti a kinti munkálatokhoz való villany vételt.
Új kapu kiépítése és az elektromos csatlakozási lehetőség itt is biztosított.
Az ingatlan zártkerti besorolású és jó hír hogy művelési ág alól kivont terület tehát egyből megvásárolható viszont nem hitelezhető.
Zárásként ajánlom figyelmükbe a kicsi praktikus jó kialakítású pincét.
Ha lát benne fantáziát akkor kérem keressen a 0630/441-7076-os telefonszámon
Köszönettel: Barabás Tamás


Elhelyezkedés

Baj


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6574711


+36 30

Ingatlannet kód: NET6574711

A telekről 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 760 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A telek ára 9,7 millió Ft, négyzetméter ára 12 763 Ft, ami a baji átlaghoz képest 51%-kal magasabb. Az ingatlant Barabás Tamás referens a Dot-Ing 2001 Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6574711. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Baj ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.