star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Balatonalmádi

  • 1 438 m²

    telek

Vételár:

32 millió Ft

Eladó földterület Balatonalmádi

  • 1 438 m² telek

  • Eladó földterület Balatonalmádi


Ár:

32 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

KIZÁRÓLAG IRODÁNKAT BÍZTÁK MEG!
A LIDO HOME BALATONALMÁDI INGATLANIRODA eladásra kínálja ezt az 1485 m2 alapterületű külterületi, PANORÁMÁS, zártkert minősítésű telket Balatonalmádiban, a Balatontól 1500 m-re. A telek közigazgatásilag Balatonalmádiban, légvonalban pedig a Balatonfűzfői Tobruk-kal szemben található.
A LIDO HOME által kínált építési telek főbb jellemzői:
- mérete: 1485 m2
- övezeti besorolása: MK4 (Mezőgazdasági kertes terület)
- beépíthetőség: 45 m2 présház vagy szuterén
- a közművek mint: víz, áram a telekhatáron találhatók.
Ajánlom befektetésnek, gazdálkodáshoz vagy vállalkozás indításához. Ajánlom mindazoknak, akik vidéki csendre, a természet és a Balaton közelségére vágynak.
Amennyiben ez az ingatlan, vagy bármely más, kínálatunkban szereplő telek, ház, nyaraló vagy lakás felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal a megadott elérhetőségeim bármelyikén.
Lido Home - Ingatlanok egy életen át!


Elhelyezkedés

Balatonalmádi


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6388689


+36 30

Ingatlannet kód: NET6388689


A mezőgazdasági ingatlanról 1 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 1 438 m². A mezőgazdasági ára 32 millió Ft, négyzetméter ára 22 253 Ft, ami a balatonalmádi átlaghoz képest 46%-kal magasabb. Az ingatlant Ádám Szilvia referens a Lido Home Balatonalmádi irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6388689. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonalmádi ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.