star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Balatonalmádi

  • 530 m²

    alapterület

Vételár:

49,9 millió Ft

Eladó földterület Balatonalmádi

  • 530 m² alapterület

  • Eladó földterület Balatonalmádi

  • 530m²


Ár:

49 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

BALATONALMÁDIBAN, A SZÉCHENYI ISTVÁN U. 9 SZÁM ALATT, egy családi házas övezetű csendes utcában, 530 nm-es lakóövezeti saroktelek eladó. A fotón látható kis panorámával, viszont a ház első emeletéről már szép széles panorámával. A telek Lke-4-es besorolású, 30 %-a beépíthető. Összközműves, jelenleg egy rossz állapotú kis nyaraló található a területen. A tulajdonos terveztetett rá egy csodálatos házat, s amennyiben igény van rá vállalja a már elkészített tervek alapján az ingatlan kivitelezését is fix előre meghatározott 159 Mft-os áron, ez egy 120 m2 -es ingatlan kulcsrakészen nappali+ 4 szobával. Amennyiben csak a telket kívánja megvásárolni, úgy az ára csak: 49,9 Mft.  BŐVEBB INFORMÁCIÓ: LAKÁSKULCS INGATLAN, 8230 BALATONFÜRED, ARANYHíD SÉTÁNY 8.


Elhelyezkedés

Balatonalmádi


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6466968


LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6466968

LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

Az iroda további hirdetései

A telekről 7 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 530 m². A telek ára 49,9 millió Ft, négyzetméter ára 94 151 Ft, ami a balatonalmádi átlaghoz képest 75%-kal magasabb. Az ingatlant Ávor Zsuzsa referens a LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6466968. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonalmádi ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.