star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Balatonederics

  • 822 m²

    telek

Vételár:

15,5 millió Ft

Eladó földterület Balatonederics

  • 822 m² telek

  • Eladó földterület Balatonederics


Ár:

15 500 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

BEFEKTETŐK, FIATAL HÁZASOK figyelmét szeretném elsősorban felhívni erre a Balaton melletti, jó áron lévő belterületi építési telekre!

A Balaton nyugati kapujában a 84-es és 71-es főközlekedési utak találkozásánál fekvő településen, Balatonedericsen belterületi,építési telek eladó.
Az ingatlan központi, ugyanakkor csendes, nyugodt, átmenő forgalomtól menten helyen található.
Nagy előnye, hogy két utcáról is megközelíthető,
kelet-nyugati fekvésű, keletről rálátunk a tanúhegyekre, szigligeti várra, nyugatról a Keszthelyi-hegység vonulata húzódik. Itt a telket zárt, kialakult fasor zárja le ami jól felfogja a port és az esetleges zajokat. Villany a telek alatti, a víz a feletti utcában, csatorna, gáz a telkekre vezető úton van. Jelenleg jól járható földúton közelíthető meg.

A helyi építési szabályzat szerint ez a terület "Lf 6-os" övezetbe tartozik, ami alapján 30 %-os beépítettséggel rendelkezik.
A beépítési mód oldalhatáron álló, a maximális építmény magasság 4,5 m lehet, 60 % zöldfelület kell.

A telek környezetében - távolabb - lakóházak, fölötte szőlőskertek vannak.
Építhető akár két lakásos főépület, mezőgazdasági építmény vagy szálláshelyként funkcionáló szolgáltató épület.

Balatonedericsen jó a közbiztonság, az infrastruktúra, a község folyamatosan fejlődik, szépül, jó az autóbusz és vonatközlekedés. A falu alatt húzódó kerékpárúton körbetekerhetjük a Balatont.
A megújult, családbarát, egyedi panorámát nyújtó strand - 10-15 perc séta - egyaránt kedvelt úgy a belföldi mint a külföldi turisták körében.
A községben - boltok, presszó, posta, orvosi, fogorvosi rendelő, önkormányzat, óvoda, játszótér, futballpálya, virágbolt, zöldséges, büfé, borozók, vendégházak, benzinkút- minden megtalálható ami a napi életvitelhez kell. Ezek mind-mind 5 percen belül elérhetőek.
Idegenforgalmi fejlődését az Afrika Múzeumnak és a Csodabogyós barlangnak is köszönheti. Negyedórás autóútra van Szigliget, Badacsony, Tapolca, Sümeg, Keszthely, Hévíz.

Az ingatlan a jövőt nézve kiváló befektetés, ideális választás akár állandó otthon vagy nyaraló kialakítására, hiszen itt - a csend, nyugalom zöld környezet, jó levegő, madárcsicsergés - minden adott ahhoz, hogy Ön kipihenhesse magát! Lehet kertészkedni, veteményezni, zamatos borokat inni!
Vásároljon itt telket és építse fel álmai házát ezen a szép Balaton-felvidéki településen!
Várom hívását!


Elhelyezkedés

Balatonederics


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6514270


+36 30

Ingatlannet kód: NET6514270

A telekről 22 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 822 m². A telek ára 15,5 millió Ft, négyzetméter ára 18 856 Ft, ami a balatonedericsi átlaghoz képest 55%-kal magasabb. Az ingatlant Sáfár Judit hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6514270. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonederics ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.