star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Balatonfőkajár

  • 2 754 m²

    telek

Vételár:

33,9 millió Ft

Eladó földterület Balatonfőkajár

  • 2 754 m² telek

  • Eladó földterület Balatonfőkajár


Ár:

33 900 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

KIZÁRÓLAG IRODÁNKAT BÍZTÁK MEG.
A LIDO HOME BALATONALMÁDI INGATLANIRODA eladásra kínálja ezt a 2 754 m2 alapterületű, LAKÓÖVEZETI TELKET Balatonfőkajáron, a Balatontól mintegy 3 km-re.
Balatonfőkajár a balatonakarattyai Bercsényi strandtól autóval 5 percre található rendezett, csendes település, a telek a község Balatonhoz közelebbi végében található. A Budapest -Balaton kerékpárúton, mely áthalad a településen is, csodálatos élményekben lehet része!
A telek tehermentes, 1/1 tulajdonú, azonnal birtokba vehető. Területén található egy ásott kút, a telek eleje füves, hátsó felében fákkal övezett.
Övezeti besorolása Lke1 - kertvárosias lakóterület.
Közművek: víz, villany és gáz a telken, csatorna a telek előtt.
Beépíthetőség 20%, oldalhatáros építési mód, 4,5 m építménymagasság. A telek mérete lehetőséget nyújt akár 550 m2 nagyságú társasház vagy panzió építésére is, és bőven ad helyet medence építésének is.
Ajánlom mindazoknak, akik vidéki csendre, a természet és a Balaton közelségére vágynak. Ajánlom otthonteremtésre családi ház építéséhez, nyaraló építéséhez vagy befektetésnek.
Ha a vásárláshoz hitelben is gondolkodik, keresse kollégámat, aki díjmentes, banksemleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.
Tekintse meg a hét bármely napján, egyeztetett időpontban! Amennyiben ez az ingatlan, vagy bármely más, kínálatunkban szereplő telek, ház, nyaraló vagy lakás felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal a megadott elérhetőségeim bármelyikén.

Lido Home - Ingatlanok egy életen át!


Elhelyezkedés

Balatonfőkajár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6566742


+36 30

Ingatlannet kód: NET6566742

A telekről 4 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 2 754 m². A telek ára 33,9 millió Ft, négyzetméter ára 12 309 Ft, ami a balatonfőkajári átlaghoz képest 39%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Ádám Szilvia referens a Lido Home Balatonalmádi irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6566742. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonfőkajár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.