star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Balatonfüred

  • 63 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 2 064 m²

    telek

Vételár:

165 millió Ft

Eladó földterület Balatonfüred

  • 63 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 2 064 m² telek

  • Eladó földterület Balatonfüred

  • 63m²


Ár:

165 000 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Balatonfüreden nyaraló birtokkal eladó! A CasaNetWork Balatonalmádi Ingatlaniroda eladásra kínálja a 1742-es számú, kivételes tulajdonságokkal bíró balatonfüredi nyaralóját birtokkal!  A balatonfüredi nyaraló és építési telek jellemzői:- 63 nm. lakótér + hatalmas, családi vagy baráti összejövetelek megrendezésére is alkalmas pince- ősi településrész, csendes, nyugodt környezet, igazi balatoni hangulat- ideális elhelyezkedés: sétatávra a Balatontól és a városközponttól- a környék rendezett; a szomszédos telkek jó megjelenésű, karbantartott ingatlanokkal beépítettek - szomszédságában állandó lakosok és nyaralók egyaránt találhatók- a kert: gyümölcsfák, dísznövények, bájos lugasok, fák közé kifeszített függőágy, hinták, szaletli, laza könnyedséggel kialakított élő szegletek, ... varázslatos, rendkívül hangulatos hely pihenésre, elvonulásra- amit lehetetlen leírni: a mesébe illő lelkiállapot, amibe a kapun belépő kerül; sallangoktól mentes természetesség, elbűvölő, patinás részletekkel ...- kitűnő adottságainak köszönhetően egészen egyedi lehetőségeket rejt:  a jelenlegi nyaraló bővíthető,  a birtokon még egy épület építhető ... és még sorolhatnám ...- kiváló lehetőség saját célra vagy befektetésnek - per-, teher- és igénymentes, rendezett tulajdonviszonyú, szinte azonnal költözhető Amennyiben a 1742-es számú, a CasaNetWork Ingatlaniroda által hirdetett balatonfüredi nyaraló és építési telek, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem hívjon a megadott telefonszámon !Schultheisz Brigittavezető ingatlan-képviselő+36 20 250 4403 Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, banksemleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.CasaNetWork -  A civilizált ingatlanértékesítés artériája!


Helyiségek

Pince
60.8m²
Szoba
16.9m²
Szoba
7.3m²
Fürdőszoba
2.3m²
Közlekedő
3.2m²
Előszoba
2.3m²
Szoba
10.1m²
étkező
11.9m²
Konyha
9.3m²

Elhelyezkedés

Balatonfüred


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6547109


CasaNetWork Balatonalmádi

CasaNetWork Balatonalmádi

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6547109

CasaNetWork Balatonalmádi

CasaNetWork Balatonalmádi

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó balatonfüredi telek 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A telekről 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 63 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 064 m². További jellemzői: az építés éve 1930, a fal építési anyaga egyéb. A telek ára 165 millió Ft, négyzetméter ára 2 619 048 Ft, ami a balatonfüredi átlaghoz képest 96%-kal magasabb. Az ingatlant Schultheisz Brigitta referens a CasaNetWork Balatonalmádi irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6547109. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonfüred ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.