star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Balatonhenye

  • 3 384 m²

    telek

Vételár:

50,2 millió Ft

Eladó földterület Balatonhenye

  • 3 384 m² telek

  • Eladó földterület Balatonhenye


Ár:

50 200 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

A BALATON-FELVIDÉK LEGHANGULATOSABB ZSÁK TELPÜLÉSÉN, BALATONHENYÉN, BELTERÜLETI ÚJ PARCELLÁZÁSÚ KÉT DARAB NAGYMÉRETŰ 3346 ÉS 3384 NM-ES TELKEK, EGYMÁS MELLETT,ELADÓ!

A területek aszfaltos úton, zöld környezetben, könnyen megközelíthetőek. A csatorna mindkét területen bevezetve, a villanyszekrény a telken, víz a telkek előtt. A telkek együtt és külön-külön is eladók, per,- teher,- és igénymentesek.
A HÉSZ kidolgozás alatt, saját építési szabályzattal még nem rendelkezik a település. Jelenleg ezek az előírások vannak hatályban.
(2) építési előírások a) Falusias lakó övezetben egy épület beépített területe nem haladhatja meg a 180 m²-t, függetlenül a beépítési % alapján számított értéktől. b) Lf-1231 építési övezet esetén 1. a megengedett beépítési mód szabadon álló. 2. újonnan kialakítható telek legkisebb területe 720 m², 3. legnagyobb beépítettség 30%, 4. legkisebb zöldfelületi fedettség 55%, 5. legnagyobb építménymagasság 3,5 m lehet. 6. Előkert létesítését az utcában kialakult adottságokhoz kell igazítani.
d) Lf-2321 építési övezet esetén 1. a megengedett beépítési mód oldalhatáron álló. Az építési helyen belül az épületet mindig az oldalsó telekhatárhoz csatlakozóan kell elhelyezni; az elhelyezéskor figyelembe kell venni a szomszédos épületek elhelyezését valamint az utcaképet és igazodni kell azokhoz; ha szomszédos épület nem korlátozza az oldalsó telekhatár választását, akkor mindig az északi oldalhatárra kell az épületet telepíteni. 2. újonnan kialakítható telek legkisebb területe 900m², 3. legnagyobb beépítettség 25%, 4. legkisebb zöldfelületi fedettség 60%, 5. legnagyobb építménymagasság 3,5 m lehet. 6. Előkert létesítését az utcában kialakult adottságokhoz kell igazítani. e) Lf-2421 építési övezet esetén 1. a megengedett beépítési mód oldalhatáron álló. Az építési helyen belül az épületet mindig az oldalsó telekhatárhoz csatlakozóan kell elhelyezni; az elhelyezéskor figyelembe kell venni a szomszédos épületek elhelyezését valamint az utcaképet és igazodni kell azokhoz; ha szomszédos épület nem korlátozza az oldalsó telekhatár választását, akkor mindig az északi oldalhatárra kell az épületet telepíteni. 2. újonnan kialakítható telek legkisebb területe 1100m², 3. legnagyobb beépítettség 25%, 4. legkisebb zöldfelületi fedettség 60%, 5. legnagyobb építménymagasság 3,5 m lehet. 6. előkert létesítését az utcában kialakult adottságokhoz kell igazítani.

KOMOLY VÉTELI SZÁNDÉK ESETÉN VÁRJA JELENTKEZÉSÉT AZ ORSZÁG LEGNAGYOBB ÉS LEGELISMERTEBB INGATLANKÖZVETÍTŐI HÁLÓZATA.
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: utcán.


Elhelyezkedés

Balatonhenye


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6554505


Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


5 500 000 Ft

Balatonhenye

49 700 000 Ft

Balatonhenye

+36 70

Ingatlannet kód: NET6554505

Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései
A telekről 7 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 3 384 m². A telek ára 50,2 millió Ft, négyzetméter ára 14 835 Ft, ami a balatonhenyei átlaghoz képest 0%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kajdel Zsuzsa referens az Otthon Centrum Balatoni Régió irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6554505. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonhenye ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.