star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Balatonkenese

  • 40 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 2 005 m²

    telek

Vételár:

19,9 millió Ft

Eladó földterület Balatonkenese

  • 40 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 2 005 m² telek

  • Eladó földterület Balatonkenese

  • 40m²


Ár:

19 900 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

A BALATONKENESEI LIDO HOME KÍNÁLATÁBAN!
Balatonkenesén eladó egy gazdasági épületként nyilvántartott házikó madárcsicsergős környezetben.
Az épület egy 2005 m2-es területen található, amely szőlő és gyep művelési ág alatt áll.
A tégla falazatú, fafődémes, cserép tetős ház 25 m2 alapterületű+tetőtér+pince és fedett terasz. Nagyon szép a panorámája a környező tájra és a Balatonra is. Közművek jelenleg nincsenek. A vízellátást fúrt kútról meg lehet oldani. A villanyt pedig napelemrendszer telepítésével vagy aggregátorral.
A telken termő gyümölcsfák (cseresznye, alma, barack stb.) és finom szőlő van. Az ingatlan körül magánerdők, megművelt mezőgazdasági területek helyezkednek el. Itt csönd van, nincs átmenő forgalom. Itt el lehet vonulni a rohanó világ zaja elől. A terület ideális méhészkedésre is.
A Balaton-part 2,3 km-re található.
Az ingatlan tulajdonviszonyai rendezettek, a megvásárláshoz kifüggesztéses eljárás szükséges.
LIDO HOME - INGATLANOK EGY ÉLETEN ÁT!


Elhelyezkedés

Balatonkenese


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6628894


Lido Home Balatonkenese

Lido Home Balatonkenese

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


34 900 000 Ft

Balatonkenese

5 000 000 Ft

Balatonkenese

15 900 000 Ft

Balatonkenese

Az általad megtekintett eladó balatonkenesei mezőgazdasági 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A mezőgazdasági ingatlanról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 40 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 005 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa szén-fa (egyéb). Parkolási lehetőség: udvarban. A mezőgazdasági ára 19,9 millió Ft, négyzetméter ára 497 500 Ft, ami a balatonkenesei átlaghoz képest 99%-kal magasabb. Az ingatlant Koleszár Ildikó referens a Lido Home Balatonkenese irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6628894. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonkenese ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.