star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Balatonkenese

  • 4 447 m²

    telek

Vételár:

420 millió Ft

Eladó földterület Balatonkenese

  • 4 447 m² telek

  • Eladó földterület Balatonkenese


Ár:

420 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

A BALATONFÜREDI CASANETWORK IRODA eladásra kínálja a kiváló adottságokkal rendelkező, 2483-as számú BALATONKENESEI ÜDÜLŐÖVEZETI TELKET.A BALATONKENESEI ÜDÜLŐÖVEZETI TELEK jellemzői:- Könnyű megközelítés, kiváló elhelyezkedés- A telek 3 percnyi sétatávolságra van a Balatontól- A terület korábban üdülőtábor volt.- A természethez való közelsége, a ligetes jelleg kifejezetten egyedi, különleges hangulatot kölcsönöz a teleknek, ami igencsak vonzó lehet azoknak, akik szeretnének kiszakadni a városi forgatagból, de mégsem a világ végén akarnak élni.- Besorolása Üü12- A beépítés módja szabadonálló- A kialakítható legkisebb telekméret 2000 négyzetméter- Beépíthetősége jelenleg 15 % (zajlanak az egyeztetések ennek növeléséről), ehhez társul 7.5 méteres építménymagasság.- Elhelyezhető rajta többek közt üdülőépület, szálláshely, üdülőtábor, sportlétesítmény- Közművel ellátott.- Balatonkenese kedvelt üdülőtelepülés, köszönhetően a fővároshoz való közelségének.- Az itteni beruházások kedvelt célpontnak számítanak a vásárlók körében.Amennyiben a BALATONFÜREDI CASANETWORK IRODA által kínált, 2483-as számú BALATONKENESEI ÜDÜLŐÖVEZETI TELEK felkeltette érdeklődését, kérem, hívjon a megadott telefonszámon.Irodánk az ingatlan vásárlással összefüggő teljes körű ügyvédi, ill. díjmentes, banksemleges hitel-ügyintézéssel áll rendelkezésére.CasaNetwork - A civilizált ingatlanértékesítés artériája!


Elhelyezkedés

Balatonkenese


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6651202


A telekről 9 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 4 447 m². A telek ára 420 millió Ft, négyzetméter ára 94 446 Ft, ami a balatonkenesei átlaghoz képest 30%-kal magasabb. Az ingatlant Orosz Gergely referens a CasaNetWork Balatonfüred irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6651202. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonkenese ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.