star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Balatonszőlős

  • 3 200 m²

    alapterület

Vételár:

24,99 millió Ft

Eladó földterület Balatonszőlős

  • 3 200 m² alapterület

  • Eladó földterület Balatonszőlős

  • 3 200m²


Ár:

24 990 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

BALATONSZŐLŐSÖN  TELEK , ÉPÜLETTEL ELADÓ, KÜLÖNÖSEN BORÁSZOK FIGYELMÉBE AJÁNLANÁM!
A települést környező hegyvonulat déli lankáján , hangulatos telken lévő átépitésre váró pince , présház épületet kinálunk eladásra. Az épület falazata részben megerősitésre vár, koszorú , majd födém  szerkezet, viszont a megépitendő tetőtéri részből a Balaton rész panoráma látványában gyönyörködhet az ingatlan új tulajdonosa.
telek :3200 nm ,  szőlő és rét
épület :70 nm nagyságú, valamint 20nm -es bor pince csatlakozik hozzá.
Elérhetősége :aszfaltos útról , majd egy kis szakaszon murvával boritott úton.
Az ingatlan vásárlását ajánlanám borászoknak, hobby borászoknak, vagy   olyan kedves érdeklődőnknek, aki egy szép környezetben szeretné a feltöltődés , kikapcsolódásra szánt időt tölteni.
 
További információ és a megtekintés egyeztetésére kérjük hivja a balatonfüredi Lakáskulcs Ingatlan iroda munkatársát a :36 30 4506590-es telefonszámon.
 


Elhelyezkedés

Balatonszőlős


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6622125


LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6622125

LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

Az iroda további hirdetései
A telekről 4 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 3 200 m². A telek ára 24,99 millió Ft, négyzetméter ára 7 809 Ft, ami a balatonszőlősi átlaghoz képest 75%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Éhardt Gyöngyi referens a LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6622125. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonszőlős ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.