star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Ballószög

  • 863 m²

    telek

Vételár:

16,5 millió Ft

Eladó földterület Ballószög

  • 863 m² telek

  • Eladó földterület Ballószög


Ár:

16 500 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Ballószög község dinamikusan fejlődő részén, új építésű családi házak környezetében a Szilvaliget utcában eladó egy 868 m2 nagyságú építési telek. A telek kerített, önálló villany lekötéssel - órával rendelkezik, a víz vétel saját fúrt kútból biztosított. A telek rendezett terepű, azonnali építkezés megkezdésére alkalmas állapotban van.

A telek értékesítési ára 16,5 M Ft. 

érd: 0630/9594-299; 

Ha felkeltettem érdeklődését, kérem hívjon, egyeztetés után megtekinthető.
Az ingatlan adatai megbízónktól kapott információk alapján lettek rögzítve, értük felelősséget nem tudunk vállalni! További kínálatunkat tekintse meg az ablakingatlan weboldalán.

 

Irodánk szolgáltatásai:

- energetikai tanúsítvány készítés,
- Teljes körű ügyintézés ingatlanok adás-vételéhez
- Kedvezményes ügyvédi költség,
- ingyenes hitel ügyintézés és biztosítási tanácsadás.

Amennyiben az ingatlan megvásárlásához el szeretné adni jelenleg meglévő ingatlanát, ennek lebonyolításában is állunk rendelkezésére.

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 Volt).
Vízellátás: Van.
Gázellátás: Gázvezeték a telek előtt.


Elhelyezkedés

Ballószög


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6635013


+36 30

Ingatlannet kód: NET6635013

A telekről 2 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 863 m². A telek ára 16,5 millió Ft, négyzetméter ára 19 119 Ft, ami a ballószögi átlaghoz képest 30%-kal magasabb. Az ingatlant Szatmári Tünde hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6635013. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Ballószög ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.