star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Bár

  • 45 m²

    telek

Vételár:

4,8 millió Ft

Eladó földterület Bár

  • 45 m² telek

  • Eladó földterület Bár


Ár:

4 800 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Bárban lakható pince eladó csendes környezetben, pincéből kialakított lakható ingatlan 45nm-es, 278nm-es telken eladó.A ház előtt és mögött kert található, igény szerint gazdálkodásra pihenésre használható.Víz, villany az épületbe be van vezetve, gáz a telken belül, csatorna az utcában van.Kettő hálószoba (téli, nyári), wc és fürdési lehetőség van az ingatlanban.Kellemes borospincével rendelkezik.Ajánlom hétvégi háznak pihenésre, esetleg rövidebb vagy hosszabb távú ott lakásra.

Referencia szám: ME099791-IN


Elhelyezkedés

Bár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6575538


Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca

Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


+36 30

Ingatlannet kód: NET6575538

Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca

Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca

Az iroda további hirdetései
A mezőgazdasági ingatlanról 14 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 45 m². A mezőgazdasági ára 4,8 millió Ft, négyzetméter ára 106 667 Ft, ami a bári átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Török Tamara referens a Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6575538. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Bár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.