star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Barcs

  • 436 m²

    telek

Vételár:

8,9 millió Ft

Eladó földterület Barcs

  • 436 m² telek

  • Eladó földterület Barcs


Ár:

8 900 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Barcson kertes házas környezetben építési telek a rajta álló garázzsal eladó!

Ha az ön álma egy szép ház kis udvarral, vagy telket, önálló garázst vásárolna befektetési lehetőséggel, akkor azt a belterületi építési telket érdemes megfontolnia! Minden közmű az utcában található, az utca rendezett, a környék nyugodt. Iskola, orvosi rendelő, strand, vasút-és busz állomás, kis bolt, étterem, sportpálya a közelben található, így ajánlom befektetőknek, családoknak egyaránt.

Ha érdekli az ingatlan, várom hívását!

Referencia szám: TK042656-IN


Elhelyezkedés

Barcs, Petőfi Sándor utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6451597


Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca

Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


A telekről 2 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 436 m². A telek ára 8,9 millió Ft, négyzetméter ára 20 413 Ft, ami a barcsi átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Balázs Éva referens a Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6451597. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Barcs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.