star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Bárdudvarnok

  • 7 531 m²

    telek

Vételár:

35 millió Ft

Eladó földterület Bárdudvarnok

  • 7 531 m² telek

  • Eladó földterület Bárdudvarnok


Ár:

35 000 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

A LIDO HOME KAPOSVÁR eladásra kínálja PANORÁMÁS ÉPÍTÉSI TELKÉT BÁRDUDVARNOK BÁNYÁN
A LIDO HOME Kaposvár által kínált ÉPÍTÉSI TELEK jellemzői:

Bárdudvarnok Bányán taláható a telek. Jelenleg 7 helyrajzi számon van nyilvántartva. A teljes terület körbe van kerítve, az utca fronti részen több mint 2 méteres sövény teszi beláthatatlanná a telket. Teljes panoráma nyílik a telekről a bányai tóra. Víz és villany be van vezetve a telekre. A telek egy részén nagyjából 30 darab gyümölcsfát telepítettek. Öntöző és csepegtető rendszer van kiépítve a telken. Jelenleg 2 bejárat van kialakítva a telekre az egyik közvetlen az utcafrontról a másik pedig hátulról kavicsos útón megközelíthető. Kaposvártól 22 kilóméterre, könnyen aszfaltos úton megközelíthető.

Amennyiben a LIDO HOME KAPOSVÁR által eladásra kínált ÉPÍTÉSI TELEK vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette az érdeklődését hívjon bizalommal.
Vásárolna, de nincs rá keret ? Kollégám az új rendelkezésekre is figyelemmel díjmentes, bank semleges, hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére !
LIDO HOME: - Ingatlanok egy életen át !


Elhelyezkedés

Bárdudvarnok


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6618862


HASONLÓ INGATLANOK


3 900 000 Ft

Bárdudvarnok, Boróka utca

  • Alapterület: 1 568m²

2 000 000 Ft

Bárdudvarnok, Bánya

  • Alapterület: 1 599m²

+36 70

Ingatlannet kód: NET6618862

A telekről 16 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 7 531 m². A telek ára 35 millió Ft, négyzetméter ára 4 647 Ft, ami a bárdudvarnoki átlaghoz képest 36%-kal magasabb. Az ingatlant Csepregi Dominik referens a Lido Home Kaposvár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6618862. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Bárdudvarnok ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.