star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Birján

  • 1 295 m²

    telek

Vételár:

5,5 millió Ft

Eladó földterület Birján

  • 1 295 m² telek

  • Eladó földterület Birján


Ár:

5 500 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Családi paradicsom alakítható 10 km-re Pécstől

Eladó építési telek 1295 nm-en

Keresed a tökéletes helyet álmaid otthona számára? Ebben a családcentrikus faluban, mely büszkélkedhet 556 fős közösséggel, eladó egy 985 nm-es építési telek. Ideális lehetőség családi ház megépítésére.

A telek rendelkezik minden közművel, így az építkezés gördülékenyen haladhat előre. Emellett széles körű felújítási támogatások állnak rendelkezésre, hogy álmaid otthonát valóra váltsd.

A környék kiváló infrastruktúrával rendelkezik, melyben megtalálhatóak az orvosi és gyerekrendelők, valamint egy bolt is a mindennapi kényelemért. Ha szeretsz horgászni, örömmel fogad a közelben található horgásztó.

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, és lépj kapcsolatba velünk még ma, hogy részese lehess egy szívélyes közösségnek és megtaláld álmaid otthonának helyét!

Referencia szám: TK034439


Elhelyezkedés

Birján


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6604676


+36 20

Ingatlannet kód: NET6604676

A telekről 6 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 1 295 m². A telek ára 5,5 millió Ft, négyzetméter ára 4 247 Ft, ami a birjáni átlaghoz képest 22%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Pintér Zsolt referens a Pécs, Kincses út irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6604676. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Birján ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.