star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Bocska

  • 9 329 m²

    telek

Vételár:

7,9 millió Ft

Eladó földterület Bocska

  • 9 329 m² telek

  • Eladó földterület Bocska


Ár:

7 900 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Nagykanizsától 14 km távolságra a zalai dombvidéken Bocska községhez tartozó zártkerti területen hétvégi ház (az ingatlan nyilvántartásban gazdasági épület) a hozzá tartozó 9329 nm-es területtel eladó.
A területek 6 helyrajzi számon vannak nyilvántartva, természetben egymáshoz kapcsolódóak, villanypásztorral vannak körbekerítve. Aranykorona értékük összesen 30.35. Művelési águk: erdő, rét, kert, szőlő gyümölcsös.

A ház a 90-es években beton alapra téglából épült cserép fedéssel.
Az alsó szinten borospince, szerszámtárolók, fedett gépkocsi beálló, a felső szinten lakótér és terasz épült a tetőtérben hálószobával.
A felső szint állandó lakhatásra alkalmas.
A bejárati ajtó dupla faajtó, az ablakok hőszigetelt üvegezésűek, zsaluval és gránit párkánnyal vannak ellátva, a terasz ajtó is hőszigetelt üveges .
Az aljzat gránit járólappal burkolt. Konyhaszekrény fából készült gránit munkalappal.
Fűtés és főzési lehetőség beépített fa tüzelésű tűzhellyel és kandallóval megoldott, mellette elektromos indukciós főzőlap is adott.
A vezetékes víz helyettesítésére 2 db vízgyűjtő akna áll rendelkezésre, amelyből tisztító rendszer kialakításával a víz a házba bevezethető. Az ehhez szükséges szivattyú rendelkezésre áll.
A felső szinthez közvetlenül kapcsolódik a nyitott terasz, amely kellemes pihenés, napozás, borozgatás, kávézás színhelye lehet.
Az alsó szinten vannak a borászathoz használatos helyiségek. Itt van a szőlőprés, saválló bortartályok, palackozógép, egyéb berendezések és szerszámok.
A ház mellett épült még egy cseréppel fedett, nyitott nyári pihenő és kültéri zuhanyzó.

A 6 helyrajzi számon nyilvántartott terület a házzal és berendezéssel együtt egyben eladó.
A megadott ár együtt értendő.
Termelésből való kivonása nem történt meg (kifüggesztős).
Ha szeretne a város zajától mentes helyen, egy tiszta levegőjű, csendet, nyugalmat adó életteret, ahol kertészkedhet, pihenhet és madárcsicsergésre ébredhet, kérem hívjon.
Tóth Lászlóné
30 8930173


Elhelyezkedés

Bocska


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6640215


HASONLÓ INGATLANOK


+36 30

Ingatlannet kód: NET6640215

A mezőgazdasági ingatlanról 19 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 9 329 m². További jellemzői: az építés éve 1992. A mezőgazdasági ára 7,9 millió Ft, négyzetméter ára 847 Ft, ami a bocskai átlaghoz képest 11%-kal magasabb. Az ingatlant Kanizsaingatlan2017 hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6640215. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Bocska ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.