star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Bősárkány

  • 672 m²

    alapterület

Vételár:

6 millió Ft

Eladó földterület Bősárkány

  • 672 m² alapterület

  • Eladó földterület Bősárkány

  • 672m²


Ár:

6 000 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Megvételre kínálok Bősárkányban egy 672 nm-es belterületi építési telket, melynek beépíthetősége 30 %, utcafrontja 16 m szélességű.
A telek egy nagyon csendes, újonnan aszfaltozott utcában, új parcellázású részen helyezkedik el. Annak ellenére, hogy csendes, mégis a közelben van vendéglő, iskola, óvoda, posta és élelmiszer bolt is, tehát rendkívül frekventált elhelyezkedésű.
Minden közmű megtalálható az utcában, közvetlenül a telekhatáron, így a közművesítése egyszerűen és költséghatékonyan kivitelezhető.
Építeni a jobb oldalra lehet, az oldalhatártól 1 métert elhagyva, valamint 3 méter szélességű előkertet szükséges hagyni.
A falu Csornától 9 km-re, Jánossomorjától 16 km-re, Mosonmagyaróvártól 28 km-re, Győrtől 41 km-re helyezkedik el.
Bősárkány az osztrák-magyar határtól mindössze 21 km-re van, így letelepedés szempontjából kiváló választás lehet az Ausztriában dolgozók számára is.
Ha a hirdetés felkeltette az érdeklődését és szeretné megtekinteni ezt a telket, előzetes időpont egyeztetés után rajtam keresztül teheti meg!


Elhelyezkedés

Bősárkány


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6461439


+36 30

Ingatlannet kód: NET6461439

A telekről 4 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 672 m². A telek ára 6 millió Ft, négyzetméter ára 8 929 Ft. Az ingatlant Kozma Ádám referens a NewLife irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6461439. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Bősárkány ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.