star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Budakalász

  • 571 m²

    alapterület

Vételár:

51,9 millió Ft

Eladó földterület Budakalász

  • 571 m² alapterület

  • Eladó földterület Budakalász

  • 571m²


Ár:

51 900 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

BUDAKALÁSZON A KLENITY TÉRSÉGBEN ELADÓ EGY 571 NM-ES, ÜRES, SÍK ÉPÍTÉSI TELEK!

TELEK MÉRETE: 571 nm

JELLEMZŐI:

Övezeti besorolása: L k e – O - 7

Besorolása: lakóövezeti

Beépíthetősége: 30%

Maximális építmény magasság: 5,5 m

Oldalhatárra építhető! - Az új helyi építési szabályzat szerint, már nem kell 1 métert elhagyni- hanem teljesen a határra lehet építeni!

A másik oldal határtól csak 4 métert kell elhagyni!

Utcafronti szélessége: 11,7 m

VÍZ, GÁZ, VILLANY, CSATORNA telek határon.

A KÖRNYÉK:

Családias környezetben található a telek. Budakalász új parcellázású részén, egy zsák utca végén, csendes környezetben. Közelben az Omszki-tó, és a Lupa tó is. Könnyen elérhető bevásárlási lehetőségek. Jellemzői: Örök panoráma, biztonságos, családias környezet.

Közelében található a HÉV, és a központ is.

Építhető rá: 170 nm-es családi ház

FINANSZÍROZÁS:

Tehermentes, banki finanszírozással is megvásárolható, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésükre! VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN! A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.


Elhelyezkedés

Budakalász, Budakalász


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6593717


+36 20

Ingatlannet kód: NET6593717


A telekről 4 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 571 m². A telek ára 51,9 millió Ft, négyzetméter ára 90 893 Ft, ami a budakalászi átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant BERMUDA OFFICE Kft. referens a MPD Hungary Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6593717. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budakalász ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.