star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Budakeszi

  • 742 m²

    telek

Vételár:

33 millió Ft

Eladó földterület Budakeszi

  • 742 m² telek

  • Eladó földterület Budakeszi


Ár:

33 000 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára.

Álomotthont építeni!

Budakeszi Makksomária részén, újonnan épült Lidl-től és buszmegállótól pár perc sétára eladó a 742 m2-es építési telkünk az Alkony utcában, 24 m2-es kis tégla ház van rajta.

CSOK plusz igénylésére alkalmas, mely teljes ügyintézését vállalom.
A Fundamenta ingatlan extra opciónak köszönhetően akár 5,6%-os fixált kamattal megvásárolható.


A telek a környék egyik legszebb fekvésű, völgyre és János-hegyi kilátóra néző, . Utcafrontja 11 méter széles, hossza kb. 70 méter. Beépíthetősége 15%, vagyis nagyjából 115 m2 alapterületű ház építhető rá. Csatorna az utcában, víz, villany a telken belül. Osztatlan közös tulajdon, két utcára nyílik és a közepén van az elosztás.

Autós megközelítés (M1,M7,M0 autópályák közelsége) és tömegközlekedés szempontjából is kitűnő a telek lokalizációja: a kék busz megállója csak pár perc séta, mellyel 20 perc alatt Buda centrumába érkezik.
Fundamenta Ingatlan extra hitel igényelhető.

További információért keressen bizalommal!


Elhelyezkedés

Budakeszi


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6579972


+36 70

Ingatlannet kód: NET6579972


A telekről 7 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 742 m². A telek ára 33 millió Ft, négyzetméter ára 44 474 Ft, ami a budakeszi átlaghoz képest 6%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Nagy-György Erika referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6579972. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budakeszi ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.