star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Budaörs

  • 744 m²

    alapterület

Vételár:

19,9 millió Ft

Eladó földterület Budaörs

  • 744 m² alapterület

  • Eladó földterület Budaörs

  • 744m²


Ár:

19 900 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Budaörs Frankhegyen eladó egy belterületi, a tulajdoni lap szerint kivett udvar és hétvégi ház besorolású 744m2 telek. A terület tisztított és karbantartott, található rajta egy 20m2 tégla építésű ház.A telekhez vezető út aszfaltozott, könnyen megközelíthető. Villany van a telken, víz gáz illetve csatorna nincs. Az utcák kiszélesítését tervezi az Önkormányzat a közművek kiépítésével együtt, melynek terve elkészült, csak a Fővárosi Vízművek engedélyére vár.

A telek körbe kerített, sík területen található.

A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.

A VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN!

Amennyiben eladná saját ingatlanát, kifejezetten Budaörsre szakosodott irodánktól, INGYENES ÉRTÉKBECSLÉST kérhet.


Elhelyezkedés

Budaörs, Budaörs


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6619460


Business di Successo Kft

Business di Successo Kft

Ingatlanreferens további ingatlanjai

+36 30

Ingatlannet kód: NET6619460

Business di Successo Kft

Business di Successo Kft

Ingatlanreferens további ingatlanjai

A telekről 5 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 744 m². A telek ára 19,9 millió Ft, négyzetméter ára 26 747 Ft, ami a budaörsi átlaghoz képest 75%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Business di Successo Kft referens a MPD Hungary Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6619460. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budaörs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.