star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Cegléd

  • 20 552 m²

    telek

Vételár:

218 millió Ft

Eladó földterület Cegléd

  • 20 552 m² telek

  • Eladó földterület Cegléd


Ár:

218 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Cegléd, 20552 m2 nagyságú belterületi ipari fejlesztési telek eladó. A telek kereskedelmi övezetben, két aszfaltozott út, valamint a vasút által határolt területen helyezkedik el. Alakja téglalap, megközelítése közvetlenül a 40-es főút mellől lehetséges. Közművek közül a víz, villany, csatorna és gáz az utcában kiépített. A terület GKSZ-5 besorolású, a tulajdoni lapon kivett telephely megnevezésű belterületi telek. Az ingatlan tevékenységi kör szerint ipari, fejlesztési, gazdasági, kereskedelmi és szolgáltató céllal hasznosítható. A telek jelenleg bekerítetlen, növényzettel borított, bontandó építmény nincs rajta. Besorolása alapján a terület rendezését követően a beépítettség megengedett legnagyobb mértéke 60 %, a megengedett legnagyobb épületmagasság 7,5 méter, a beépítésnél alkalmazható legkisebb zöldfelületi arány 20 %. A területen nem jelentős zavaró hatású gazdasági tevékenységű célt szolgáló épület helyezhető el vagy gazdasági tevékenység céljára szolgáló épületen belül a tulajdonos, a használó és a személyzet számára szolgáló, legfeljebb 2 lakás, emellett igazgatási vagy egyéb irodaépület.
Az ingatlan tehermentes, jogilag rendezett. Elhelyezkedése miatt elsősorban befektetőknek, nagyvállalkozóknak, multi áruházláncoknak ajánljuk. A terület mérete lehetővé teszi több kereskedelmi tevékenység párhuzamos müködtetését. Pár száz méteren belül Tüzép, LIDL Áruház, Gépész-Webáruház lánc, Faiskolai lerakat, Kutatóintézet, Kórház, autómosó, lakótelep, lakópark található. A város stratégiai közlekedési csomópontnak minősül vasúti és gépjármű-forgalom szempontjából egyaránt. A telek az M4-es autópályától két km-re helyezkedik el, a helyi tömegközlekedés kiépített. A településen a a közeljövőben a multi áruházláncok növekedése várható, továbbá több gyorsétterem lánc érkezik.
A vásárlás finanszírozásában az OTP kedvezőbb kamatozású hitelkonstrukcióival tudunk segíteni. Az adásvételi szerződés lebonyolításához korrekt ügyvédi közreműködést tudunk ajánlani.

Referencia szám: M231989-IN


Elhelyezkedés

Cegléd


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6626087


Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda

Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6626087

Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda

Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

A telekről 16 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 20 552 m². A telek ára 218 millió Ft, négyzetméter ára 10 607 Ft, ami a ceglédi átlaghoz képest 11%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szedlák Anikó Anna referens a Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6626087. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Cegléd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.