star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Cegléd

  • 754 m²

    telek

Vételár:

18,4 millió Ft

Eladó földterület Cegléd

  • 754 m² telek

  • Eladó földterület Cegléd


Ár:

18 400 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Eladó Cegléd kertvárosi részén, csendes környezetben egy 30 % beépíthetőséggel rendelkező 754 négyzetméter nagyságú LKE-1 besorolású lakóövezeti telek. A kivett, beépítetlen telek üres, tereprendezéssel már nem kell foglalkoznia. A környéken már csak néhány ilyen telek található. Legyen Öné az egyik! A telken belül csak gázcsonk van, víz, csatorna, villany az utcában van. A kialakítható legkisebb építési telek területe 550 négyzetméter. A beépítésnél alkalmazható terepszint feletti legnagyobb beépítettség 30 %. A beépítésnél alkalmazható terepszint alatti legnagyobb beépítettség 30 %. A terepszint alatti beépítettség helye: építési helyen belül. A terepszint alatti beépítettség helye: építési helyen belül. A beépítésnél alkalmazható legnagyobb épületmagasság: 5,0 m. A beépítésnél alkalmazható legkisebb zöldfelületi arány 50 %. A közműellátás mértéke teljes.
Ne feledje, az OTP Ingatlanpont kedvezményes pénzügyi konstrukciókkal áll ügyfelei rendelkezésére! VIP-szolgáltatást nyújtunk az OTP-hiteltermékek ügyintézésében. Jogi és pénzügyi segítséget nyújtanak szakértőink, hogy az adásvétel folyamata gördülékeny legyen. Amennyiben a vételár a kérdés, és úgy gondolja még nincs meg az összeg a leendő új otthonra, lehet hogy még is rendelkezésére áll a vételár csak még Ön nem is tudja? Tisztában van valóban az anyagi lehetőségeivel? Az áthidaló megoldásokkal? Esetleg csak az az akadály, hogy nem adta el még a saját ingatlanját? Nem gond, a tulajdonosaink, eladóink szívesen megvárják Önt, segítünk a gyors értékesítésben is. Ne maradjon le a vételről, ha már megtalálta a megfelelő új otthont! Szolgáltatásunk ingyenes, kizárólag sikeres értékesítés esetén van megbízási díj fizetési kötelezettség. A vevők is nálunk vannak és lehet az Ön ingatlanjára várnak?! Tudjon meg többet, hívjon bizalommal!
Eladó ingatlanja van? Nincs vevője? Hívjon segítek az értékesítésben!

Referencia szám: M270631-IN


Elhelyezkedés

Cegléd


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6643001


Kajtárné Gábor Renáta

Kajtárné Gábor Renáta

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda

Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6643001

Kajtárné Gábor Renáta

Kajtárné Gábor Renáta

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda

Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

A telekről 4 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 754 m². A telek ára 18,4 millió Ft, négyzetméter ára 24 403 Ft, ami a ceglédi átlaghoz képest 51%-kal magasabb. Az ingatlant Kajtárné Gábor Renáta referens a Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6643001. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Cegléd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.