star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Csehimindszent

  • 28 m²

    alapterület
  • 1

    szoba
  • 1 573 m²

    telek

Vételár:

3,5 millió Ft

Eladó földterület Csehimindszent

  • 28 m² alapterület
  • 1 szoba
  • 1 573 m² telek

  • Eladó földterület Csehimindszent

  • 28m²


Ár:

3 500 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Az OPENHOUSE ZALAEGERSZEG INGATLANIRODA kínálatában eladó a #163588 BO azonosítójú CSEHIMINDSZENTI ZÁRT KERT.

CSODÁLATOS  PRÉSHÁZ GONDOZOTT SZŐLŐVEL CSEHIMINDSZENTEN

Ha szereted a vidéki élet varázsát, és egy bájos présházban álmodod meg a nyugalmat, akkor ez az ingatlan Neked szól! Eladó egy hangulatos présház Csehimindszent csodálatos környezetében, gondozott szőlővel és réttel, ahol a természet harmóniájában érezheted magad.

Főbb jellemzők:

* Elhelyezkedés: Az ingatlan kiváló fekvéssel rendelkezik Csehimindszent egyik bájos területén, könnyen megközelíthető módon. A panorámás kilátás pedig lenyűgöző és békés.
* Gyümölcsös és rét: Az ingatlan területe több mint 1500 négyzetméter, amelyen 692 négyzetméter gyümölcsös és 881 négyzetméter rét található. Elképzelheted a saját gyümölcsfáid friss gyümölcseivel és a rét csendjével megteremteni a tökéletes vidéki idillt.
* Présház: A birtokon található egy hangulatos, 28 négyzetméter alapterületű présház, amely egy kényelmes konyhából és egy bájos préshelyiségből áll. Itt saját bort készíthetsz, vagy akár barátaiddal és családoddal tölthetsz el pihentető pillanatokat.
* Villany: Az ingatlan már rendelkezik elektromos bekötéssel, így modern kényelmet élvezhetsz a vidéki báj mellett.
* Víz: Bár jelenleg nincs vízszolgáltatás az ingatlanon, a környék könnyen megoldja ezt a kérdést, és lehetőség van saját kutat telepíteni.

Ha vágyaidban a vidéki élet, a szőlőültetvények gondozása és a természet közelsége szerepel, akkor ne habozz! Ez a présház remek lehetőséget kínál az új életre.

Az ingatlan ára és további információk érdekében kérlek, vedd fel velünk a kapcsolatot a következő elérhetőségeken:  0670 946 8294 vagy marton.bencik@oh.hu 

Várlak szeretettel egy személyes találkozóra az ingatlan megtekintése érdekében!

Ne habozz, ez az egyedülálló lehetőség nem marad sokáig elérhető!

ÖN IS INGATLANT KERES? VÁLASSZA IRODÁNKAT!
Amennyiben a #163588 BO AZONOSÍTÓJÚ, CSEHIMINDSZENTI ELADÓ ZÁRT KERT vagy bármely, az Openhouse hálózat kínálatában található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem, hívjon bizalommal!

SEGÍTÜNK, INTÉZZEN VELÜNK MINDENT EGY HELYEN!

Már megtalálta vagy még keresi „ÁLMAI OTTHONÁT”, de nem rendelkezik a megvásárlásához szükséges teljes vételárral?
NE JÁRJON BANKRÓL BANKRA!
Hitelszakértőnk, legyen szó akár piaci, akár államilag támogatott hitelről vagy vissza nem térítendő támogatásról, megtalálja az Önnek legmegfelelőbb egyedi konstrukciót.
Bankfüggetlen hitelügyintézőnk nagy szakmai tapasztalattal és a bankok ajánlatánál kedvezőbb lehetőségekkel segíti a Zárt kert finanszírozását. Támogatja Önt a legkedvezőbb konstrukció kiválasztásában. Teljeskörűen összeállítja a hitelkérelmet, és a hitel folyósításáig végigkíséri az egész folyamatot.
CSOK-KAL ÉS BABAVÁRÓ HITELLEL KAPCSOLATBAN IS KERESSEN MINKET BIZALOMMAL!

KERESŐ ÜGYFELEINKNEK A HITELKÖZVETÍTŐI SZOLGÁLTATÁSAINK INGYENESEK.

Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.


Elhelyezkedés

Csehimindszent


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6546969


Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6546969

Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó csehimindszenti telek 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A telekről 30 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 28 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 573 m². További jellemzői: az építés éve 1950, a fal építési anyaga vályog, a fűtés típusa cserépkályha. Parkolási lehetőség: nincs. A telek ára 3,5 millió Ft, négyzetméter ára 125 000 Ft. Az ingatlant Bencik Márton referens az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6546969. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Csehimindszent ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.