star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Cserkeszőlő

  • 930 m²

    telek

Vételár:

6 millió Ft

Eladó földterület Cserkeszőlő

  • 930 m² telek

  • Eladó földterület Cserkeszőlő


Ár:

6 000 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Cserkeszőlőn ELADÓ 930 m2 belterületi építési telek!
Az ingatlan Falusias lakókertes övezetben található, kiváló elhelyezkedéssel! Iskola, óvoda, bölcsőde, háziorvos, posta, boltok gyalogosan 10 perc távolságra vannak! Beépíthetőség 30 %, minden közmű és internet csatlakozási lehetőség elérhető az utcában. Jó lakóközösség és közbiztonság, aszfaltozott út és járda várja a leendő új tulajdonost.Amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődését, keressen bátran! Ha vásárláshoz vagy az építkezéshez hitelre, CSOK plusz támogatott hitelre, Falusi CSOK-ra van szüksége vagy Babaváró támogatásra szeretne pályázni, ingyenesen segítjük az ügyintézésben!
Kérem tekintse meg a többi hirdetésemet is! Ingatlan ügyeivel keressen bátran!

Referencia szám: TK040436


Elhelyezkedés

Cserkeszőlő


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6613198


Kecskemét, Jókai utca 5.

Kecskemét, Jókai utca 5.

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6613198

Kecskemét, Jókai utca 5.

Kecskemét, Jókai utca 5.

Az iroda további hirdetései
A telekről 2 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 930 m². A telek ára 6 millió Ft, négyzetméter ára 6 452 Ft, ami a cserkeszőlői átlaghoz képest 4%-kal magasabb. Az ingatlant Trabach Katalin referens a Kecskemét, Jókai utca 5. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6613198. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Cserkeszőlő ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.