star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Csömör

  • 3 052 m²

    telek

Vételár:

64,9 millió Ft

Eladó földterület Csömör

  • 3 052 m² telek

  • Eladó földterület Csömör


Ár:

64 900 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Megvételre ajánlok Csömör Kálvária fölötti részén egy széles utcafronttal rendelkező, 3052 nm-es, művelés alól kivett telket. A két utcára nyíló, kiváló adottságú telekre akár három lakóépület is elhelyezhető, a víz, villany és a gáz a telken belül van. A telek utcafrontja 19 m a beépíthetősége jelenleg 15%-os. A közlekedése Hév járattal megoldható. A település infrastrukturálisan jól ellátott! Amennyiben további kérdése merül fel az ingatlannal kapcsolatban, kérem, hívjon bizalommal.

A környékről:

Csendes, panorámás


Elhelyezkedés

Csömör, Híd utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6298373


Balla Ingatlan - XVI. kerület

Balla Ingatlan - XVI. kerület

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6298373

Balla Ingatlan - XVI. kerület

Balla Ingatlan - XVI. kerület

Az iroda további hirdetései

A telekről 8 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 3 052 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A telek ára 64,9 millió Ft, négyzetméter ára 21 265 Ft, ami a csömöri átlaghoz képest 10%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Puruczki István referens a Balla Ingatlan - XVI. kerület irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6298373. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Csömör ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.