star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Délegyháza

  • 359 m²

    alapterület

Vételár:

21 millió Ft

Eladó földterület Délegyháza

  • 359 m² alapterület

  • Eladó földterület Délegyháza

  • 359m²


Ár:

21 000 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

A telek Lke-3 övezeti besorolású, víz, villany, csatorna közművel rendelkezik. A korábbi években elkészült a betonozott épület alap, valamint egy 21 m²-es pince, melyhez 2019-ben benyújtottak egy építési tervet egy 107 m²-es nettó hasznos alapterületű modern lakóépület elkészítésére.

Az ingatlan zárt, körbekerített területen helyezkedik el, ahol 10 ingatlan tulajdonos saját használatú úton jut le a tóhoz. A part kb. 30 méterre van az ingatlantól.

Az ingatlan lehetőséget nyújt akár a meglévő tervek szerinti épület kivitelezésére, akár egy új, saját elképzelést tükröző terv benyújtására.

A környezet csendes, nyugodt, megközelítése aszfaltozott úton lehetséges, biztosítja a tulajdonosoknak a kényelmet és biztonságot, valamint a hétköznapok és a szabadidő színvonalas eltöltését.

Gépkocsival Dunavarsány felől néhány perc alatt elérhetők üzletek, vasút, Volán busz járatok, Önkormányzat, orvosi rendelő, posta, iskola, óvoda.

Jó szívvel ajánlom azoknak, akik szeretnének a városok zajától távol élni.

További információkért keressen bizalommal!


Elhelyezkedés

Délegyháza


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6589985


+36 30

Ingatlannet kód: NET6589985

A telekről 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 359 m². A telek ára 21 millió Ft, négyzetméter ára 58 496 Ft, ami a délegházi átlaghoz képest 61%-kal magasabb. Az ingatlant Izsák Kati referens az Erdei Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6589985. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Délegyháza ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.