star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Dömös

  • 2 500 m²

    telek

Vételár:

27 millió Ft

Eladó földterület Dömös

  • 2 500 m² telek

  • Eladó földterület Dömös


Ár:

27 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Hány százalékban beépíthető
30 %
Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Áresés : Dunakanyarban a csodàs Dömösön . ESZERGOM ÉS VISEGRÁD között ,Budapesttôl 45km-re .Panorámás zártkerti telek  ,  páratlan energiával rengeteg lehetőséget rejt annak,akinek van fantáziája és vállalkozó szellemű.Befektetésnek ,kertészeknek/termelőknek és kikapcsolódásra is tökéletes, vagy egy mobil ház telepítésére.Vagy csak kiadásra fantáziadús embereknek : jógatábor,elvonulás, kemping, mobilházak, sátrak, állatsimogató, veteményes stb.Környezettudatos szemlélettel ,ami a jövőnk ezen a bolygón .Itt tiszta oxigén és teljes nyugalom vàr,madàrcsicsergéssel, de rengeteg program lehetôség van az aktívkodòknak  környéken : túrázni, kenuzni, kerékpározni, hajókázni ,horgàszni ,lovagolni.  Látnivalók: a Visegrádi Fellegvár, a Királyi Palota(Mátyás Király Múzeuma), Salamon Torony, Visegrádi Bob, Visegrádi Pisztrángos Tavak, Fun Extreme Canopy, Visegrádi Gokart és Kalandpark.Rengeteg jó étterem és cukrászda. Telek ,pihenésre és elvonulásra .Örömmel cserélnénk hasonló árfekvésben budapesti ( I.II.III.V.IX.XII.XII.)  ingatlanra ! Érdeklődését várom e-mailben : raczbobi@gmail.com -ra TEGYEN BÁRMILYEN AJÁNLATOT,ÁTGONDOLOM! HÉTVÉGEN-HÉTFŐN-KEDDEN TELEFONON!


Elhelyezkedés

2027, Dömös, Béla Király utca

Helyrajzi szám: 2135/1


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: 6634957


+36 30

Ingatlannet kód: 6634957

Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 2 500 m². A mezőgazdasági ára 27 millió Ft, négyzetméter ára 10 800 Ft. Az ingatlant Rácz Erzsébet hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6634957. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dömös ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.