star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Dömsöd

  • 198 m²

    alapterület
  • 198 m²

    telek

Vételár:

3,6 millió Ft

Eladó földterület Dömsöd

  • 198 m² alapterület
  • 198 m² telek

  • Eladó földterület Dömsöd

  • 198m²


Ár:

3 600 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Eladásra kinálok Pest Vármegyében Dömsöd településen egy körbekeritett telket. A telek nagysága 198 m2. A telken gyümölcsfák is vannak, valamint egy kis szerszám tároló, és egy emésztő is. A Kis-Duna közelsége miatt vonzó lehet horgászoknak, hétvégi telekre vágyóknak, egy lakókocsival idilli nyaraló telek válik belőle rengeteg lehetőséggel.
A madárcsicsergés, a csend, a sportolási lehetőség nagyon vonzóvá teszi a helyet.
Jöjjön el, nézze meg, szeressen bele.
Ha hirdetésem felkeltette érdeklődését hivjon bármikor bizalommal, akár hétvégén is. csendes utca, zöld övezet
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Dömsöd, Dömsöd


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6634116


+36 70

Ingatlannet kód: NET6634116

A telekről 4 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 198 m², míg a hozzá tartozó teleké 198 m². Parkolási lehetőség: nincs. A telek ára 3,6 millió Ft, négyzetméter ára 18 182 Ft, ami a dömsödi átlaghoz képest 44%-kal magasabb. Az ingatlant Szűcs Judit referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6634116. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dömsöd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.