star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Dunaalmás

  • 1 008 m²

    telek

Vételár:

15 millió Ft

Eladó földterület Dunaalmás

  • 1 008 m² telek

  • Eladó földterület Dunaalmás


Ár:

15 000 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Ennél természetközelibb pihenésről, és panorámás kilátásról nem is lehet álmodni, AMOLYAN VADREGÉNYES ÉRZÉS!Magasan fent Dunaalmás településen eladóvá vált ez az 1008 nm-es telek konténer mobilházzal, tárolóval, önálló gépkocsi beállóval.A környéken élők csendes, természetközeli életmódon élnek itt életvitelszerűen, vagy hétvégente.Díszfákkal, gyümölcsfákkal, díszcserjékkel, virágokkal várja új tulajdonosát ez a panorámás kilátással bíró, gyönyörűen gondozott, de a maga természetességében megtartott ingatlan.A telken teraszos kialakítás segíti a közlekedést, melyet szépen beépített a tulajdonos a sziklakert köré, vagy a lenti kiasajtóig.A gyűrűskút tuják mögé bújtatva látja el feladatát, a fúrt kút díszes kialakítása szemet gyönyörködtet, néhány lépésre van a mobilháztól.A telek több részéről, és az ingatlanból is látni a Dunát, kortyolgassa teáját, kávéját e látványra!Kajakozna, kenuzna, vagy egyszerűen csak sétálni szeretne a Duna parton?Egyszerűen csak sétáljon le a vízhez!Vagy kiülne megtekinteni a naplementét? Foglaljon helyet a térkövezett, fedett teraszon, ahonnan ez is végignézhető!Az ingatlanban előtér (3,1 nm), mellékhelyiség (1,9 nm), konyha- étkező (5,4 nm), és egy háló (6,0 nm) áll rendelkezésre.A téliesítése szükség esetén az új tulajdonosra vár.A berendezésnél használt anyag jellemzően a fa.Közművek közül a villany az ingatlanban van (ipari is), a vizet a kutak biztosítják, a gázcsonk az ingatlan előtt található, és ciszterna van.Azonban fontos, hogy minden könnyen elérhető legyen?A főút, a boltok, az egészségügyi intézmények néhány perces autóútra vannak. Hívjon, és tekintse meg Ön is, akár hétvégén!Az ár irányár!

15000000 Ft
Érd.: Lukács Mónika
0630/8 33 34 36

Referencia szám: TK096047


Elhelyezkedés

Dunaalmás, Piritó út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6508625


Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6508625

Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései
A telekről 31 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 1 008 m². A telek ára 15 millió Ft, négyzetméter ára 14 881 Ft, ami a dunaalmási átlaghoz képest 55%-kal magasabb. Az ingatlant Lukács Mónika referens a Tatabánya, Komáromi utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6508625. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunaalmás ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.