star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Ebes

  • 450 m²

    alapterület

Vételár:

15,99 millió Ft

Eladó földterület Ebes

  • 450 m² alapterület

  • Eladó földterület Ebes

  • 450m²


Ár:

15 990 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Befektetők, családok figyelem!



Ebes új lakóövezeti részén családi ház és ikerház építésére is alkalmas telkek eladóak!

A 4db önálló helyrajzi számon levő közművesített telek egyenként 450 négyzetméteres, egymás mellett levő telkek révén még nagyobb telekterülethez is hozzájuthat.
A közművesítéssel összefüggően fontos, hogy a 3 fázisú villanyvezetékének kivitelezése megtörtént, az E.ON általi órák kihozatalára várunk; a víz- és csatorna tervek készen vannak, melyek kivitelezésére tavasszal kerülhet sor.



40%-ban beépíthető, a víz, villany, csatorna a telek előtt megtalálható.



A közelben óvoda, bölcsőde, boltok elérhetőek, autóval pár percre található az autópálya, illetve 10 percre távolságra helyezkedik el Hajdúszoboszló és Debrecen is.

Értékálló befektetés is egyben, Hajdúszoboszló és Debrecen közötti 2x2 sávos gyorsforgalmi út elkészülte után (amely már hivatalosan is megerősítést nyert) további komoly értéknövekedéssel lehet kalkulálni.

Azonnal birtokba vehető, per- és tehermentes.

További információkért és a megtekintéssel kapcsolatban keressen bizalommal. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 349220


Elhelyezkedés

Ebes, Nyugati utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6492401


+36 20

Ingatlannet kód: NET6492401

A telekről 4 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 450 m². A telek ára 15,99 millió Ft, négyzetméter ára 35 533 Ft. Az ingatlant Szabó Rudolf referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6492401. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Ebes ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.