star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Esztergom, Diósvölgy

  • 2 223 m²

    telek

Vételár:

5 millió Ft

Eladó földterület Esztergom, Diósvölgy

  • 2 223 m² telek

  • Eladó földterület Esztergom, Diósvölgy


Ár:

5 000 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Eladó Esztergom külterületén a Diósvölgyi elágazástól kb. 1,5 km-re található 2223 m2-es ZK/kert besorolású, mezőgazdasági törvény hatálya alá eső ingatlan. Szomszédos házakat állandóan lakják,. Jól megközelíthető csendes helyen található, murvás úton juthatunk el a telekhez. Elsősorban gazdálkodásra alkalmas, villany bekötésére és kút fúrására van lehetőség. Mivel a szomszédos ingatlanoknál is megoldották.
Telekre való autós felhajtást az új tulajdonosnak kell kialakítani.

Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, várom hívását a hét minden napján felveszem a telefont, vagy visszahívom!

Teljes körű ügyintézéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére, legyen szó hiteligényről, energetikai tanúsítványról, vagy ügyvédi segítségről. Birtokba adásig segítjük ügyfeleinket amennyiben igénylik!
Legyen szó eladásról, vagy vételről, nálunk jó kezekben van ingatlana.
Négy-Bástya Kft. értékesítői 13 év tapasztalatával állnak az ügyfelek rendelkezésére!


Elhelyezkedés

Esztergom, Diósvölgy


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6620271


+36 30

Ingatlannet kód: NET6620271


A telekről 9 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 2 223 m². A telek ára 5 millió Ft, négyzetméter ára 2 249 Ft, ami az esztergomi átlaghoz képest 84%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Minczér Albertné referens a Négy-Bástya Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6620271. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Esztergom, Diósvölgy ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.